Άγριες Mέλισσες spoiler: Όλοι μαθαίνουν το μυστικό της Δρόσως - Δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της

25 Ιαν. 2021, 14:45

Άγριες Mέλισσες spoiler: Όλοι μαθαίνουν το μυστικό της Δρόσως - Δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της

Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει στις Άγριες Μέλισσες

Νέες αποκαλύψεις και ανατροπές έρχονται στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δρόσω να αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη της, όταν ο Τάκης αποκαλύπτει στους Σεβαστούς ότι εκείνη και όχι η Ασημίνα είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα το σκάει με τον Σέργιο γιατί δεν αντέχει να τον χάσει και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας, ενώ μια άφιξη στο Διαφάνι «απειλεί» να φανερώσει το μυστικό της Βιολέτας. Ο Τάκης, όμως, δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα μαθευτεί και η ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα. Ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της προς έκπληξη όλων. Τι θα γίνει όταν ο Νικηφόρος θα τους πιάσει στα πράσα;

Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και η Δρόσω δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί. Η Δρόσω μαθαίνει για την καινούρια καταστροφή που προκάλεσε ο Τάκης και όλοι φοβούνται πως το νέο, είναι θέμα ωρών, να κάνει το γύρο του Διαφανίου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση, αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με το γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν το φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως… επικίνδυνες μεθόδους. Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης από το Διαφάνι αλλά κι από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Γιάννης Βασιλώτος, ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την Ασημίνα και το παιδί και για το εάν θα υπάρξει τρίτος κύκλος στο σίριαλ. «Δεν ξέρω αν θα συνεχιστούν για τρίτη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες. Άποψη μου είναι ότι κάτι πρέπει να τελειώνει όταν είναι στο πικ του. Εγώ έχω κλείσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Εκτός αν με σκοτώσουν στο σίριαλ. Όλα πρέπει να τα περιμένεις από αυτούς τους σεναριογράφους», είπε ο Γιάννης Βασιλώττος για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».