Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης γλιτώνει την ποινή. Το δυνατό του όπλο στην δίκη

26 Ιαν. 2021, 12:48

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης γλιτώνει την ποινή. Το δυνατό του όπλο στην δίκη

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί σε μία δίκη που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Ελένη, με την βοήθεια του Λάμπρου αλλά και του Αλέξη Γραμματικού, θα οδηγήσουν στο δικαστήριο τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να μη φυλακιστεί. Το γλυκό πρόσωπο που έχει δείξει στην Σοφούλα, θα κάνει την μελλοντική του γυναίκα μάρτυρα σε όλα αυτά.

Επιπλέον, ένα δυνατό του όπλο, θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην εκδίκαση της υπόθεσης. Τί θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Ο Βόσκαρης γλιτώνει την ποινή στις Άγριες Μέλισσες – Το δυνατό του όπλο στην δίκη

Η Ελένη θα κάνει τα πάντα για να δει τον μεγαλύτερο εχθρό της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ο Μάνος Βόσκαρης, όμως, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, καθώς είναι ήδη προετοιμασμένος να μιλήσει για γεγονότα στην δίκη που δεν έγιναν ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό ANT1 για τις Άγριες Μέλισσες, ο Μάνος Βόσκαρης θα υποστηρίξει στη δίκη πως όλα όσα ισχυρίζεται η Ελένη είναι ψέματα, καθώς οι δυο τους είχαν σχέση στην φυλακή! Μάλιστα, θα τονίσει πως δεν υπήρξε βιασμός και πως όλα έγιναν με την θέλησή της. Δε θα διστάσει να στρέψει τις κατηγορίες ενάντια στην Ελένη, μιλώντας για εκμετάλλευση.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα υιοθετήσει το πρόσωπο του αθώου διευθυντή φυλακών, του ερωτευμένου, που πιάστηκε στα δίχτυα μιας αδίστακτης φυλακισμένης. Η υπεράσπισή του αυτή, θα αφήσει τον Μάνο Βόσκαρη ελεύθερο με περιοριστικά μέτρα, ενώ, παράλληλα, θα σοκάρει όλο το Διαφάνι. Η Ελένη θα πέσει από τα σύννεφα. Μαζί με τον Λάμπρο αλλά και τον Αλέξη Γραμματικό, θα συνεχίσουν τις έρευνες για την οριστική ενοχοποίησή του.

youfly.com