Ο Αλέξης Γεωργούλης εκτίθεται μόνος του σε κάθε εμφάνιση

26 Ιαν. 2021, 11:45

Ο Αλέξης Γεωργούλης εκτίθεται μόνος του σε κάθε εμφάνιση

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στο “Τετ α Τετ” και τον Τάσο Τρύφωνος προβλήθηκε στο Happy Day και μετά από όσα είπε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν μπόρεσαν να… κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους

«Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί τον θεωρώ ένα έξυπνο άνθρωπο τον Αλέξη Γεωργούλη που αντί κάπως να επιλέξει να χαμηλώσει τους τόνους και να αφήσει όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα που πήρε να ξεχαστεί και να βγει λίγο πιο… πυροσβεστικά  και με λίγο πιο χαμηλό προφίλ, συνεχίζει και βγαίνει… Θα ήθελα να τον δω λίγο πιο κουλ, πιο ήρεμο, ότι οκ, ότι έγινε έγινε, πάμε μπροστά. Λίγο πιο ήρεμο και συγκαταβατικό, να ρίξει τους τόνους», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε πως «ο Γεωργούλης που εκτίθεται μόνος του σε κάθε εμφάνιση και φοβήθηκε ότι τον εκθέσανε».

«Εδώ εκθέτει τη Βίκυ Σταυροπούλου. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα απ’ ότι έχει συμβεί; Αυτό είναι το πρόβλημα. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λέει για τη Βίκυ Σταυροπούλου και το λέει δύο φορές. Την εκθέτει μία φορά που λέει ότι στο “Είσαι το ταίρι μου” πήρε το ρόλο γιατί γονάτισε η Σταυροπούλου. Και την εκθέτει και δεύτερη φορά όταν λέει ότι στα γυρίσματα του Joker αυτή που βρέθηκε στο δοκιμαστικό και επενέβη για να γίνει παρουσιαστής είναι η Βίκυ Σταυροπούλου», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.