Άγριες Μέλισσες: Ήρθε το τέλος για τις αδελφές Σταμίρη;

05 Μαρ. 2021, 12:48

Άγριες Μέλισσες: Ήρθε το τέλος για τις αδελφές Σταμίρη;

Οι αδελφές Σταμίρη βρίσκονται για πρώτη φορά μετά από χρόνια μπροστά σε συντριπτικές αλλαγές στις ζωές τους στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
 
Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» είναι ραγδαίες στα επεισόδια που θα δούμε στις οθόνες μας από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου. Οι ζωές των ηρώων στο Διαφάνι υφίστανται δραματικές αλλαγές καθώς ερωτήματα πολλών χρόνων βρίσκουν απάντηση, πρόσωπα που έπαιξαν κομβικό ρόλο το προηγούμενο διάστημα «υποχωρούν», ενώ καινούργιες προκλήσεις οδηγούν τα βήματα των πρωταγωνιστών σε νέα μονοπάτια.

Τον χορό θα σύρουν για άλλη μια φορά οι αδελφές Σταμίρη. Το ενωμένο μέτωπο που εμφάνισαν στον γάμο της Ελένης θα διαρραγεί όταν η Δρόσω θα πληροφορηθεί ότι η Ασημίνα και ο Νικηφόρος ετοιμάζουν βαλίτσες για το Παρίσι και, φυσικά, θα πάρουν μαζί τους τον μικρό Σέργιο.

Στο πλευρό της αγαπημένης του θα ταχθεί και ο Κωνσταντής, ο οποίος είναι αποφασισμένος να την βοηθήσει στη διεκδίκηση του παιδιού της με κάθε μέσο, ακόμα και αν αυτός σημαίνει την οριστική «αποβολή» του από την οικογένεια των Σεβαστών.


Η παρέμβαση της Ελένης, που θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα, θα πέσει στον βρόντο και έτσι θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να παρακολουθεί άπρακτη τον πόλεμο που ετοιμάζεται να κηρυχθεί.

 
Στην διαμάχη θα εμπλακεί όμως και ένα ακόμα πρόσωπο που δεν το περιμέναμε. Η μαντάμ Κούλα, προστάτιδα της Δρόσως στο καμπαρέ Χαβάη, θα πλησιάσει την Ασημίνα και θα την προειδοποιήσει ότι το Παρίσι, από πόλη του φωτός, κινδυνεύει να γίνει η δική της Τρούμπα.

Την ίδια στιγμή που οι εξελίξεις σαρώνουν τις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστών, σε ένα άλλο σημείο του χωριού, ξετυλίγεται ένα ακόμα δράμα. Ο ταξίαρχος Νέστορας Αγραφιώτης συλλαμβάνεται, γεγονός που προκαλεί έντονους τριγμούς στην τοπική κοινωνία.