Το παρασκήνιο επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA - Οι πρώτες δηλώσεις της

08 Απρ. 2021, 16:17

Το παρασκήνιο επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA - Οι πρώτες δηλώσεις της

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση του MEGA!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Πρω1νό του ΑΝΤ1, η ζώνη που θα αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη είναι η μεσημεριανή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ώρες δεν έχουν κλειδώσει και πιθανό είναι το 12:00-15:00 ή το 14:00-17:00.

Η Ελένη Γελαλή θα είναι αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη και πιθανότατα στην εκπομπή θα είναι και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τον ALPHA το καλοκαίρι.

Oι πρώτες διαπραγματεύσεις της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA έγιναν πέρσι το καλοκαίρι. Σταμάτησαν και αναθερμάνθηκαν τα Χριστούγεννα, με την παρουσία της Νατάσσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή του καναλιού.

 

Η ανακοίνωση του MEGA για την Ελένη Μενεγάκη:
«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Ελένη Μενεγάκη: Έχω τεράστια χαρά που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι

Η Ελένη Μενεγάκη μέσω Instagram κάνει τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την ανακοίνωση πως έδωσε τα χέρια με το MEGA.

 “Ναι! Είναι αλήθεια!Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι” αναφέρει σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια και συνεχίζει λέγοντας πόσο της έχει λείψει η επαφή με τους τηλεθεατές της.

“Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.
Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….” γράφει η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki