Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Αλέξη Καλοκαιρινού – ο ρόλος της Πηνελόπης

05 Μαίου 2021, 13:37

Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Αλέξη Καλοκαιρινού – ο ρόλος της Πηνελόπης

Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, με την Πηνελόπη, ο εισαγγελέας που υποδύεται ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης, θα εξομολογηθεί στην εν διαστάσει πλέον σύζυγό του τις υποψίες του για τον ρόλο του Δούκα στον θάνατο το Σωκράτη Θέμελη.

Υποκινημένη από τις τύψεις της αλλά και την οργή της απέναντι στον πατέρα της, η Πηνελόπη θα του εξομολογηθεί με τη σειρά της τη σχέση που συνδέει τον Θέμελη με την Ανέτ και θα δεσμευτεί να τον ενημερώνει για ό,τι νέο συμβαίνει στο σπίτι των Σεβαστών. 

 Τελικά, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Αλέξης Καλοκαιρινός βρίσκεται στα ίχνη του μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη.

 Όμως, η έρευνά του ενώνει και κινητοποιεί όλους εκείνους που κινδυνεύουν από την αποκάλυψη των βρώμικων μυστικών που συνδέουν τον Δούκα με τον τραπεζίτη, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν οριστικό τέλος στις «αδιακρισίες» του εισαγγελέα.

Όταν ο Αλέξης Καλοκαιρινός εντοπίζεται δολοφονημένος, η είδηση κάνει τον γύρω της περιοχής και συγκλονίζει τους πάντες.
Όμως, αυτή που νιώθει πιο βαθιά τη απώλεια είναι η Πηνελόπη, η οποία συνειδητοποιεί ότι στο κάδρο των υπόπτων για τον φόνο του συζύγου της ο πατέρας της και ο Μελέτης κατέχουν εξέχουσες θέσεις.