Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ενα έγκλημα και τρεις ύποπτους θα συγκλονίσει το Διαφάνι

05 Μαίου 2021, 15:31

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ενα έγκλημα και τρεις ύποπτους θα συγκλονίσει το Διαφάνι

Ενα φρικτό έγκλημα θα συγκλονίσει το Διαφάνι, στις Άγριες Μέλισσες.

Ένα έγκλημα, τρεις ύποπτοι

Όλα αρχίζουν όταν ο Αχιλλέας πληροφορείται πως ο Αλέξης και ο Σπανός συγκεντρώνουν στοιχεία για να αποδείξουν πως ο Δούκας σκότωσε τον Θέμελη. Τότε αρχίζει ένας αγώνας δρόμου προκειμένου η κάθε πλευρά να καταφέρει να βγει νικήτρια στις Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Αλέξης εξομολογείται στην Πηνελόπη την αλήθεια για την υπόθεση και εκείνη είναι αποφασισμένη να σταθεί απέναντι από τον Δούκα και να βοηθήσει τον Αλέξη να βρει στοιχεία εναντίον του εάν εκείνος πράγματι έχει διαπράξει έγκλημα. Η κοπέλα εκμυστηρεύεται στον Γραμματικό το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη, ενώ επιχειρεί καθημερινά, στις Άγριες Μέλισσες, να μαθαίνει τις κινήσεις του πατέρα της και του Μελέτη και να ενημερώνει τον Αλέξη. Παράλληλα, ο εισαγγελέας βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη.

Την ίδια στιγμή, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα. Στο σπίτι των Σεβαστών όλοι τα έχουν χαμένα, ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες. Τις επόμενες μέρες στις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουν τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα και προσπαθούν να τον πείσουν να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Αλέξης ξέρει πως αυτή η ιστορία είναι επικίνδυνη μιας και είναι πολλοί μπλεγμένοι, αλλά είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Ένα τέλος, όμως, που θα είναι δραματικό για τον ίδιο στις Άγριες Μέλισσες. Το ίδιο βράδυ, αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγουν στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη. Ωστόσο, αυτή η νύχτα θα αλλάξει για πάντα το Διαφάνι και τη ζωή της Πηνελόπης.

Ο Αλέξης εντοπίζεται δολοφονημένος και η είδηση συγκλονίζει τους πάντες. Η αποκάλυψη του εγκλήματος της προηγούμενης νύχτας θα πέσει σαν βόμβα στις Άγριες Μέλισσες. Η Πηνελόπη είναι σοκαρισμένη και σε άθλια κατάσταση, ενώ όλοι κάνουν εικασίες για το ποιος σκότωσε τον εισαγγελέα Γραμματικό, ο οποίος πάντα στήριζε τους αδύναμους και υπερασπιζόταν το δίκαιο. Στο κάδρο των υπόπτων είναι πια τρία άτομα. Ο Δούκας, ο Μελέτης και ο Αχιλλέας, αφού είχε από έναν λόγο ο καθένας τους να τον θέλει νεκρό.