Η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού από το Survivor και η στεναχώρια της Μαριαλένας για τον Λιβάνη

06 Μαίου 2021, 08:40

Η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού από το Survivor και η στεναχώρια της Μαριαλένας για τον Λιβάνη

Το «Πάμε Δανάη!» συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα πιο «καυτά» στιγμιότυπα από τα ελληνικά reality shows, με το Survivor να έχει σήμερα την τιμητική του! Στην αγαπημένη τηλεοπτική παρέα και ο Γιώργος Κοψιδάς, να σχολιάζει και να μεταφέρει πληροφορίες εκ των έσω!

Στη θέση νούμερο 5 ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος αποχώρησε με ένα μεγάλο χαμόγελο από το Survivor, με τον Νίκο και τον Τζέιμς να αποδεικνύονται τα μεγάλα φαβορί.

Στο νούμερο 4, ο Ηλίας Μπόγδανος συνεχίζει την επίθεση στον Τζέιμς, αποκαλώντας τον κακομοίρη και λέγοντας ότι δε θέλει να έχει ξανά επαφή με εκείνον και τον Μπάρτζη.

Στην τρίτη θέση ο Παπαδόπουλος αποκαλεί «σύγχρονο καραγκιόζη» τον Ντάφυ, τον κατηγορεί ότι στρατηγικά δεν παίζει σε αγωνίσματα, και μιλά για τον Παππά που ήταν μαζί υποψήφιοι στις εκλογές.

Στη δεύτερη θέση η Μαριαλένα μάταια περίμενε βίντεο από τον Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας, με τη στεναχώρια της να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού στα social media.

Τέλος, στην πρώτη θέση βρίσκεται η συνομιλία του Τζέιμς με την πρώην αγαπημένη του, ενώ εκείνη του έστειλε μήνυμα με βίντεο και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.