Surivor: Ποια παίκτρια αποχώρησε; Αποχώρηση με κλάματα

14 Ιουν. 2021, 04:45

Surivor: Ποια παίκτρια αποχώρησε; Αποχώρηση με κλάματα

Γυναικεία υπόθεση η αποψινή αποχώρηση στο Survivor και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα κι Ελένη Χαμπέρη διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού

Με το ριάλιτι να έχει αλλάξει αρκετά και με τους αγώνες ασυλίας να έχουν αυξηθεί, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τους παίκτες που έχουν απομείνει. Αρχικά την περασμένη Κυριακή το πρώτο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης που έθεσε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα Καλύβα ενώ την επόμενη ημέρα την κέρδισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έδωσε ως υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη. Την Τρίτη ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που πήρε την ασυλία κι έδωσε στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι τον πρώτο μα και τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό και μία από τις παραπάνω θα επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor είναι, η Καρολίνα Καλύβα. Μάλιστα ήταν από τις λίγες φορές που όλοι ήταν ενωμένοι και της έδωσαν μια αγκαλιά, όταν ξέσπασε σε κλάματα.