Survivor Spoiler 15 Ιουνίου: Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία

15 Ιουν. 2021, 13:50

Survivor Spoiler 15 Ιουνίου: Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία

Όλοι οι παίκτες δίνουν πλέον όλη τους την ενέργεια για να κερδίσουν την ασυλία. Τα αγωνίσματα δυσκολεύουν, τα έπαθλα μεγαλώνουν, οι παίκτες κουράζονται. Ποιος κερδίζει σήμερα (15/6) την ασυλία στο Survivor (Spoiler);

 Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας έγινε χθες, όπου και βγήκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ύστερα από πολύ σκέψη υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη. Οι Survivors πλέον έχουν γίνει μία “οικογένεια”, αλλά οι εντάσεις κλιμακώνονται. Μπορεί να έχουν έρθει κοντά, αλλά πάντοτε υπάρχουν παράπονα και παρεξηγήσεις. Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού, το “ζευγάρι” εναντιώθηκε στους Amigos και τη συζήτηση μονοπώλησε η αποχώρηση της Καρολίνας.

Ο Ασημακόπουλος ήρθε σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Σάκη, ο οποίος ως νικητής της ασυλίας παραλίγο να τον υποδείξει προς αποχώρηση.

Ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος;

 Αυτό είναι ο νικητής της δεύτερης ασυλίας
Σύμφωνα με τα Spoiler, ο νικητής της δεύτερης ασυλίας είναι και πάλι Σάκης Κατσούλης. Όλοι οι παίκτες μάχονται με όλη τους τη δύναμη για να κερδίσουν την ασυλία. Οι Amigos δε θέλουν να αφήσουν το ζευγάρι πάλι να κερδίσει την ασυλία γιατί ξέρουν ότι κάποιος από αυτούς θα είναι υποψήφιοι. Από την άλλη, Σάκης και Μαριαλένα προσπαθούν να φέρνουν τη νίκη για να παραμείνουν περισσότερο στο ριάλιτι! Και θα τα καταφέρουν.

Αυτό αν ισχύσει, σημαίνει ότι θα βγει στον τάκο ο Γιώργος Ασημακόπουλος; Θα δείξει!

Πέρα από τα Spoiler, όμως, αναμένουμε και την ανακοίνωση του ίδιου του Λιανού για το ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία στο Survivor (15/6)!