Survivor: Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης – Άλαλοι οι πάντες

27 Ιαν. 2022, 06:38

Survivor: Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης – Άλαλοι οι πάντες

Την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού διεκδίκησαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Διάσημους και τους Μαχητές στο Survivor.

Συγκεκριμένα στο συμβούλιο της Κυριακής πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μετά την ήττα των Διασήμων. Στο επόμενο συμβούλιο ηττημένοι ήταν οι Μαχητές κι έτσι οι παίκτες της ομάδας επέλεξαν να βγάλουν στον τάκο την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Αμέσως μετά τον λόγο είχαν οι δύο παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία από τις δύο ομάδες αντίστοιχα κι ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή κι ο Σάββας Κάλφας. Η Μυριέλλα επέλεξε ως υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα της, την Αθηνά Ευμορφιάδη ενώ ο Σάββας την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι τέσσερις παίκτες “πάλεψαν” για να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό πως αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Αν κι οι υπόλοιποι σοκαρίστηκαν καθώς ήταν ο πιο δημοφιλής από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ο ίδιος το εξέλαβε πολύ ήρεμα κι έφυγε από το συμβούλιο χαμογελαστός. «Έτσι αποφάσισε το κοινό. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε αυτήν την ομάδα. Έμαθα πολλά μαζί τους. Είχαμε όμορφες στιγμές κι ελάχιστες κακές. Δεν μάλωσα με κανένα. Ήταν ένα όνειρο που πίστεψε η γυναίκα μου. Ήθελε να έρθω εδώ και να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Θα γυρίσω πίσω στην κόρη μου και στην γυναίκα μου»