Αυτή θα είναι η γυναίκα που θα βρεθεί τηλεοπτικά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα!

14 Ιουλ. 2022, 16:31

Αυτή θα είναι η γυναίκα που θα βρεθεί  τηλεοπτικά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα!

Ο Γιώργος Λιάγκας (που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1) θα είναι τελικά το πρώτο όνομα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού και η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα του δεν θα είναι συμπαρουσιάστρια -δηλαδή δεν θα έχει με τίποτα τη θέση της Φαίης Σκορδά-, αλλά θα κρατά την επιμέλεια κάποιων γυναικείων θεμάτων τα οποία προβάλλει!

 Οπως ακούγεται έντονα, λοιπόν, στην τηλεοπτική αγορά, αυτή που θα είναι τηλεοπτικά δίπλα στον πρώην σύζυγο της Σκορδά είναι η Ευαγγελία Αραβανή και έτσι με τη συγκεκριμένη επιλογή ολοκληρώνεται το παζλ της νέας σεζόν στον ΑΝΤ1, με τις εκκρεμότητες να κλείνουν η μία μετά την άλλη. Μία από αυτές ήταν και η αναπλήρωση του κενού της Φαίης Σκορδά, αλλά, όπως δείχνει το πράγμα, και αυτή η εκκρεμότητα θα ανήκει στο παρελθόν, με την ξανθιά παρουσιάστρια να κόβει πρώτη το… νήμα της κούρσας, αφήνοντας πίσω τις Δούκισσα Νομικού, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ιωάννα Μαλέσκου.

 Θυμίζουμε ότι η Ευαγγελία Αραβανή έχει παρουσιάσει στο παρελθόν το «Dancing with the Stars» στον ANT1, ενώ σε ένα από τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα είχε βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής «Ομορφος Κόσμος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το πρωινό του ΑΝΤ1 θα έχει άλλη δομή, μια και ο Λιάγκας θα αναλάβει και το φορτίο της παρουσίασης και θα παίζει μπάλα στο πλατό σχεδόν μόνος του, έχοντας σαν συμπαίκτες όποιους θα τον πλαισιώσουν στο πάνελ. Ξεχάστε, δηλαδή, τα λεκτικά πινγκ πονγκ και τις πάσες που έδινε στη Σκορδά προσπαθώντας πολλές φορές να δημιουργηθούν on air ίντριγκες.

espressonews.gr