Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

30 Ιαν. 2024, 10:36

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα και αύριο είναι δύο καλές ημέρες για την καριέρα σου. Οι πληροφορίες και οι ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σου σε βοηθούν να προοδεύσεις στα επαγγελματικά. Την ίδια στιγμή μαθαίνεις κάτι χρήσιμο όσον αφορά την υγεία και την ευεξία σου. Μην ψάχνεις διαρκώς να βρεις ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σου. Απομακρύνσου λιγάκι από αυτή την συνήθεια που έχεις, να σκέφτεσαι δηλαδή συνέχεια το μετά, και θα δεις πως θα καθαρίσει αμέσως το μυαλό σου. Οι στόχοι σου χρειάζονται μια ανανέωση. Πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Ταύρος

Σήμερα και αύριο η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Επιτέλους έχεις βρει τρόπο να εκφράζεσαι δημιουργικά και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Μοιάζεις πολύ ελκυστική για τους γύρω, χάρη στον ενθουσιασμό που σε διακατέχει σε αυτή τη φάση, αλλά και χάρη στις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου. Οι συζητήσεις που θα κάνεις αυτές τις δύο ημέρες, έχουν να σε διδάξουν πολλά, τόσο για τις σχέσεις σου με τους άλλους όσο και για την σχέση σου με τον εαυτό σου. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια αβεβαιότητα καθώς η ημέρα προχωρά, αλλά την ίδια στιγμή σου ανοίγει τα μάτια όσον αφορά ανάγκες που έχεις αλλά τις αγνοείς ή τις παραμελείς εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Σήμερα και αύριο έχεις την υποστήριξη των άλλων. Σε εμπιστεύονται και αυτό σου δίνει ώθηση για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο τώρα. Το ίδιο και η οικογένειά σου. Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε κάνει να πατάς φρένο όταν πρέπει να πατήσεις γκάζι. Τι είναι αυτό που σε κάνει να κολλάς. Είναι σίγουρα εσωτερικό, να ξέρεις. Χρειάζεσαι περισσότερο ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σου. Μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου σήμερα. Η εικόνα που μπορεί να έχεις δημιουργήσει για πρόσωπα και καταστάσεις γύρω σου μπορεί να είναι εντελώς λανθασμένη.

Καρκίνος

Σήμερα και αύριο είναι δύο δυνατές ημέρες για να συνδεθείς βαθιά με τον άνθρωπό σου και από κοινού να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό. Μόνο με την συνεργασία θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματα και επιτέλους φαίνεται να το κατανοείτε και οι δύο αυτό. Μην απορρίπτεις τις συμβουλές των φίλων ή της οικογένειά σου. Μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά καρποφόρες σε αυτή τη φάση. Όσο η ημέρα προχωρά, θα σου είναι όλο και πιο δύσκολο να πάρεις αποφάσεις. Προσπάθησε να μην βγάλεις κανένα συμπέρασμα πριν να είσαι σίγουρη πως έχεις στα χέρια σου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Οι στόχοι σου προσπαθούν τώρα να κλέψουν την προσοχή σου έναντι των αλληλεπιδράσεών σου. Καλό θα ήταν να βρεις την χρυσή τομή.

Λέων

Νιώθεις δυνατή σήμερα και αύριο, όσον αφορά τα εργασιακά. Νιώθεις σίγουρη σχετικά με το τί θέλουν οι άλλοι γύρω σου. Την ίδια στιγμή έχεις εμπιστοσύνη και στις πράξεις σου. Οι ιδέες σου είναι υπέροχες, αλλά μην βιαστείς να τις υλοποιήσεις. Άφησέ τις να αναπτυχθούν σταδιακά, και έτσι θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Θέλεις να δώσεις βάση στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες αλλά διαρκώς κάτι άλλο μαγνητίζει την προσοχή σου. Τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα καλύπτουν και κάποιες συναισθηματικές ανάγκες που γεννιούνται. Δυσκολεύεσαι να κρατήσεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου. Ωστόσο και μια νοητική απόδραση δεν είναι κακή… 

Παρθένος

Σήμερα και αύριο εκφράζεσαι και αυτό σου δίνει το προβάδισμα στη σχέση, ρομαντική, φιλική ή και επαγγελματική. Μέσα στην ημέρα θα δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες ώστε να αναπτύξεις τις ιδέες σου. Μοιράζεσαι πληροφορίες με τρίτους και αυτή η διαδικασία σε γεμίζει. Ωστόσο προς το απόγευμα η διάθεσή σου ξαφνικά πέφτει. Γενικώς σήμερα έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Είναι μια τέτοια ημέρα. Μπορείς να τα αντιμετωπίσεις όλα χαλαρά σήμερα; Αυτό θα ήταν το ιδανικό!

Ζυγός

Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Για αυτό σου είναι πιο εύκολο να υποστηρίξεις τους ανθρώπους σου. Έχεις ενέργεια και σκέφτεσαι να την αξιοποιήσεις στα προσωπικά. Και πολύ καλά θα κάνεις. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται σε όλους τους πιθανούς τομείς, κάτι που ανεβάζει τη διάθεση σου. Αργότερα σήμερα, θα ήταν καλύτερο να μην πιέζεις καταστάσεις. Έχεις την τάση να εκτιμάς λανθασμένα τις δυνατότητες σου και αυτό σε κάνει να μοιάζει κυκλοθυμική. Μόλις το αντιληφθείς και το δουλέψεις, θα αρχίσεις μαγικά να λύνεις τα περισσότερα προβλήματα της ζωής σου.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα είναι καλή για επικοινωνία και δικτύωση. Σήμερα δημιουργείς ή ενισχύεις μια σχέση που έχει πολλά να σου δώσει στο μέλλον. Η συνεργασία σου με τους γύρω γίνεται πιο ουσιώδης σήμερα και αύριο, καθώς υποστηρίζεις έντονα τους άλλους και εκείνοι ανταποδίδουν με την σειρά τους. Ωστόσο η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για περίπου δυο ημέρες σε κάνει να αποσυρθείς λίγο, να κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά αυτό θα σου κάνει καλό.

Τοξότης

Οι εποικοδομητικές και με σεβασμό συζητήσεις και οι κοινές δραστηριότητες είναι το highlight των ημερών. Αισθάνεσαι πολύ καλά σήμερα και αύριο. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Καθώς η ημέρα προχωρά θέλεις να βιώσεις κάτι πρωτόγνωρο, κάτι ασυνήθιστο, αλλά το να βρεις τι ακριβώς θα είναι αυτό είναι δύσκολο. Δεν αντέχεις την ρουτίνα. Πρέπει όμως να καταλάβεις πως δεν μπορείς να την αποφύγεις και εντελώς. Εάν μπορείς να βρεις τρόπους να ισορροπήσεις μεταξύ της ανάγκης σου για ποικιλία και της ανάγκης σου για ασφάλεια και ηρεμία, τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή για να το κάνεις.

Αιγόκερως

Σήμερα κερδίζεις τον θαυμασμό, τον σεβασμό και την υποστήριξη των γύρω. Η προσωπικότητα σου λάμπει και η ικανότητα σου για την επίλυση προβλημάτων ενισχύεται. Οι σχέσεις σου βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Τι καλύτερο; Ωστόσο καθώς η ημέρα προχωρά, το διάλλειμα που χρειάζεσαι μπορεί να μην είναι εύκολο να το αποκτήσεις. Είναι όμως σημαντικό να ρυθμίσεις τα πράγματα, όταν και όπου μπορείς. Οι τρέχουσες διελεύσεις σε βοηθούν να χαλαρώσεις, να μην πιέζεις για απαντήσεις και να κάνεις σχέδια.

Υδροχόος

Στο πρώτο μισό της ημέρας νιώθεις πως σημειώνεις πρόοδο σε συναισθηματικό επίπεδο. Βλέπεις πιο καθαρά τις εσωτερικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Αντιμετωπίζεις προβλήματα του παρελθόντος με μια νέα οπτική. Οι συζητήσεις της ημέρας στρέφονται προς σοβαρά θέματα, αλλά με ένα παράξενο τρόπο παραμένουν διασκεδαστικές. Παρόλο που τα γεγονότα μπορεί να μην εξελιχθούν ακριβώς όπως είχες σχεδιάσει, δεν απογοητεύεσαι.

Ιχθύες

Συνδέεσαι με τους γύρω σήμερα και αύριο και αυτή η αλληλεπίδραση σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατή. Χτίζεις γέφυρες με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Καθώς η μέρα προχωρά βάλε στόχο να διατηρήσεις τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές. Μείνε συγκεντρωμένη στον στόχο και μην περιμένεις πολλά από τους γύρω. Υπάρχει λίγη σύγχυση μέσα στην ημέρα, αφού προσπαθείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί.

.tlife.