Η Γη της Ελιάς: Την βρίσκει νεκρή σε μια λίμνη αίματος

09 Απρ. 2024, 20:50

Η Γη της Ελιάς: Την βρίσκει νεκρή σε μια λίμνη αίματος

Με ένα τραγικό θέαμα θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Ορέστης, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, μιας και βρίσκει την Αλκμήνη νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Συγκεκριμένα, η τελευταία έχει χωρίσει εδώ και καιρό με την Αντωνία, ωστόσο η δεύτερη δε σταματά να την διεκδικεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mytv, κάποια στιγμή η Αλκμήνη φιλοξενείται στο σπίτι του Ορέστη, όμως εκείνος της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει σοβαρή σχέση μαζί της. Εκείνες τις μέρες λοιπόν η Αντωνία την προσεγγίζει ξανά, όμως η Αλκμήνη προκειμένου να την αποφύγει, της λέει ένα τεράστιο ψέμα. Συγκεκριμένα, της λέει πως με τον Ορέστη έχουν προχωρήσει και σύντομα θα παντρευτούν.

Τότε, η Αντωνία στο άκουσμα της είδησης τρελαίνεται και θολώνει από την ζήλια της. Πηγαίνει έξω από το σπίτι του Ορέστη με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να έχουν μια άγρια λογομαχία, η οποία όμως δεν θα μείνει μόνο εκεί μιας και η Αντωνία αρπάζει ένα μαχαίρια και το καρφώνει με μανία πολλές φορές πάνω στο σώμα της Αλκμήνης.

Η τελευταία προσπαθεί να αμυνθεί, όμως τελικά πεθαίνει αργά και βασανιστικά. Ο πρώτος που μαθαίνει για αυτή την τραγωδία είναι ο Ορέστης, ο οποίος φτάνοντας στο σπίτι του βρίσκει την Αλκμήνη μέσα σε μια λίμνη αίματος και ενημερώνει τις Αρχές, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Πηγή: youfly.com