Η Ναταλία Γερμανού σε ατάκα όλο νόημα για τον χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου: Πάντα θα με ξενίζει αυτό

27 Απρ. 2024, 16:37

Η Ναταλία Γερμανού σε ατάκα όλο νόημα για τον χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου: Πάντα θα με ξενίζει αυτό

Μια πολύ σαφή τοποθέτηση επέλεξε να κάνει η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Αφορμή για αυτήν στάθηκε ο χωρισμός – βόμβα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά από έξι χρόνια γάμου και κοινής διαδρομής.

Ειδικότερα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής για την ανακοίνωση που εξέδωσε το γνωστό ζευγάρι. «Θα μου επιτρέψετε μόνο μία προσωπική, καθαρά προσωπική, τοποθέτηση. Να τους ευχηθώ κατ’ αρχάς τα καλύτερα στους ξεχωριστούς δρόμους πια που θα τραβήξουν ο καθένας στη ζωή του.

Παρά το γεγονός ότι σέβομαι πολύ το γεγονός ότι ζητούν διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί υπάρχουν παιδιά στη μέση, πάντα θα με ξενίζει το γεγονός ότι η διακριτικότητα είναι λες και και είναι αποκλειστικό προνόμιο μόνο όσων έχουν παιδιά».

«Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και δεν έχει παιδιά, είναι δηλαδή βορρά των δημοσιογράφων; Δηλαδή μπορούμε να τους ξεσκίζουμε ελεύθερα, να τους παρακολουθούμε και να τους ρωτάμε «γιατί χωρίσατε, σας κεράτωσε;» ή «γιατί χωρίσατε, τον πιάσατε με άλλη;»; Με πολύ σεβασμό σε όσους είναι γονείς».

«Παρόλα αυτά δεν θα έπρεπε, η διακριτικότητα θα έπρεπε να αφορά τους πάντες. Τον χωρισμό των ανθρώπων οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε με διακριτικότητα είτε τα ζευγάρια έχουν παιδιά είτε όχι. Γιατί ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, όπως έχει πει και ο ποιητής, πονάει για όλους τους ανθρώπους» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ναταλία Γερμανού για να συνεχίσει την γνώριμη ροή στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Σαββάτου.

Πηγή: zappit.gr