Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ολοκλήρωσε την τρίτη dress rehearsal - Αποθεώθηκε από το κοινό

09 Μαίου 2024, 17:53

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ολοκλήρωσε την τρίτη dress rehearsal - Αποθεώθηκε από το κοινό

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ολοκλήρωσε λίγο μετά τις 15:15 (σ.σ: 16:15 ώρα Ελλάδας) την τρίτη dress rehearsal και τα έσπασε στο Μάλμε Αρένα.
Η Μαρίνα Σάττι, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην φετινή Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας, «έριξε» την τελευταία της «ζαριά» και είναι έτοιμη για τον β' ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη (9/5).

Βρισκόμαστε στο Μάλμε και παρακολουθήσαμε ζωντανά την πρόβα της η οποία ήταν η καλύτερή της έως τώρα με όσους την είδαν από κοντά να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Η Μαρίνα Σάττι, αποθεώθηκε από το κοινό που βρισκόταν μέσα στο στάδιο, ενώ ξεσήκωσε και τους δημοσιογράφους όλων των χωρών που βρισκόντουσαν στο press center.

• Η Eurovision δεν ενώνει μόνο τις χώρες αλλά και εμάς. Cheers to Βίκος Cola!

Αν και άρρωστη, κατάφερε να τα πάει περίφημα και να μην δείξει την αδυναμία της στη σκηνή, ενώ το σημείο που βγάζει το μαντήλι από τη μπότα της είναι εκείνο που ξεσηκώνει ακόμα περισσότερο το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ χαλαρές ήταν και οι παρουσιάστριες του διαγωνισμού ενώ μάλιστα η μία εκ των δύο εμφανίστηκε στη σκηνή με τα τσιμπιδάκια στο κεφάλι.

Παράλληλα, την δική τους πρόβα κάνουν και ο Θανάσης Αλευράς με τον Ζερόμ Καλουτά και προετοιμάζονται για τον αποψινό ημιτελικό.

Πηγή: gossip-tv.gr