Μαρίνα Σάττι: Έχω πουλήσει χωράφι στη Κρήτη, για να γυρίσω βίντεο κλιπ

20 Απρ. 2024, 14:20

Μαρίνα Σάττι: Έχω πουλήσει χωράφι στη Κρήτη, για να γυρίσω βίντεο κλιπ

Η Μαρίνα Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 με το τραγούδι «Ζάρι», δήλωσε το Σάββατο (20/04) πως «έχει πουλήσει χωράφι για να γυρίσει βίντεο κλιπ της». Μάλιστα, η ίδια έκανε κάποιες μικρές αποκαλύψεις σχετικά με τη σκηνική εμφάνισή της στον ευρωπαϊκό θεσμό, που θα γίνει μεταξύ 7 και 11 Μαΐου στη Σουηδία.

Ειδικότερα, σε σχετική συνέντευξή της στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, η Μαρίνα Σάττι είπε: «Δεν φοβάμαι τις κάμερες, παλιά φοβόμουνα, αλλά παλιά τα φοβόμουνα και όλα και το τι θα πει ο κόσμος. […] Καταλαβαίνω ότι με γνωρίζουν περισσότεροι απ' ό,τι πριν αυτή την περίοδο. Δεν έχω αλλάξει κάτι στη ζωή μου, τα ίδια κάνω. Βγαίνω έξω με τις πιτζάμες μου και μετά λέω "ωχ, έχει κάμερες". Δεν μου έχουν στείλει μήνυμα η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα, αλλά θα τις δω κιόλας. Έχω μιλήσει με την Αμάντα Γεωργιάδη-Tenfjord και με τη Στεφανία Λυμπερακάκη».

«Υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα για την Ελλάδα, αυτά τα στάνταρ κλισέ», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι σχετικά με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Ζάρι» και πρόσθεσε: «Μου άρεσε να κάνω πλάκα και λίγο χιούμορ πάνω σ' αυτό. Το μεγαλύτερο μέρος γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, δεν παραποιήσαμε κάτι, δεν αλλάξαμε κάτι».

Όσον αφορά στη σκηνική εμφάνισή της για το τραγούδι «Ζάρι» στη Eurovision 2024, η ίδια ανέφερε: «Πριν ανέβω στη σκηνή θα κάνω σίγουρα ζέσταμα σώματος και φωνής, σίγουρα να περάσουμε τη χορογραφία με τα παιδιά. Για μία συναυλία έχεις τον χρόνο να ζεσταθείς, αυτό όμως είναι σπριντ τριών λεπτών και δεν προλαβαίνεις να το βρεις στην πορεία, θα πρέπει να είμαι από πριν σ' ένα peak ενέργειας. […] Το τραγούδι έχει από μόνο του μία σκηνοθεσία. Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα περπατήσω, που θα χορέψουμε και χιπ χοπ και παραδοσιακό και λαϊκό». Πάντως, το ρούχο για τον ευρωπαϊκό θεσμό ετοιμάζεται και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Σάττι τόνισε πως θεωρεί «φωνάρα» και «γυναικάρα» την Πάολα και την επισκέπτεται μία φορά τον χρόνο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, μιας και «την εμπνέει» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω κάνει διάφορες τρέλες, δεν συμβιβαζόμουν ποτέ», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι και αποκάλυψε ότι έχει πουλήσει χωράφι στην Κρήτη ώστε να μπορέσει να γυρίσει κάποιο βίντεο κλιπ της, λέγοντας: «Ήθελα να κάνω τα πράγματα ακριβώς όπως μου ερχόντουσαν. Δεν μετανιώνω για κάτι που έχω κάνει, αντιθέτως νιώθω ότι έχω μάθει και έχω δοκιμάσει πιο τρελά πράγματα. […] Πήρα αρκετά ρίσκα και είχα κουραστεί. Σκέφτομαι κάθε μέρα να τα παρατήσω, αλλά τώρα είμαι σε καλή φάση, νιώθω ασφαλής».

Τέλος, η ίδια είπε: «Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε στη Eurovision 2024, αλλά ελπίζω να τα σπάσουμε».

πηγή: ieidiseis.gr