Τα 3 ζώδια που μπορεί να περάσουν δύσκολα την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου

25 Ιουν. 2023, 16:39

Τα 3 ζώδια που μπορεί να περάσουν δύσκολα την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου

Πολλοί λένε πως οι δύσκολες στιγμές έρχονται, προκειμένου να εκτιμήσουμε τις καλές. Τρία ζώδια φαίνεται πως δεν θα περάσουν ιδιαίτερα καλά την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου (26 Ιουνίου – 2 Ιουλίου), καθώς θα έρθουν αντιμέτωπα με δύσκολες στιγμές. Αλλά και άτομα του περιβάλλοντός τους επίσης δεν θα περάσουν καλά, ως αποτέλεσμα των πράξεων των τριών ζωδίων.

Ταύρος ( 20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πάρα πολύ κουρασμένοι. Κάποιος στην ζωή σας απαιτεί πάρα πολλά από εσάς και λόγω της έντασης των διελεύσεων του Άρη αυτή την εβδομάδα, μπορεί να γίνετε επιθετικοί απέναντί του. Πιθανότατα η ένταση θα είναι με τον ερωτικό σας σύντροφο. Απλώς σας έχουν εκνευρίσει και ζητούν πάρα πολλά από εσάς. Αντί να παραμείνετε διπλωματικοί απέναντί τους θα έρθετε σε σύγκρουση και από εκείνη την στιγμή και μετά, θα νιώθουν αυτοί «τρομοκρατημένοι» από εσάς.

Δίδυμοι ( 21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Είστε γνωστοί για το γεγονός πως θέλετε να κάνετε θετική εντύπωση, αλλά έχετε και τα όριά σας και όταν νιώθετε ότι υπάρχει υπερβολική πίεση στον “κόσμο” σας.  Ανεξάρτητα από το θέμα, όταν καταλαβαίνετε ότι είναι η ώρα να φύγετε, φεύγετε. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να συμμετάσχετε σε κάτι, και ενώ συμμετέχετε, θα συνειδητοποιήσετε ότι το όλο θέμα ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ακολουθήσατε την καρδιά σας και απεχθάνεστε το πού καταλήξατε. Τώρα το μόνο που θέλετε είναι να απομακρύνετε από κοντά σας τους ανθρώπους που σας δημιουργούν προβλήματα και να φύγετε μακριά τους. Έχετε αυτή την ενέργεια του Πλούτωνα που σας κάνει να αισθάνεστε παγιδευμένοι, και όταν αισθάνεστε παγιδευμένοι, πανικοβάλλεστε και ξεσπάτε, όπως πιθανότατα θα κάνετε αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος ( 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε πως άτομο του περιβάλλοντός σας προσπαθεί να σας κρατήσει μακριά από όσα συμβαίνουν γύρω σας. Είστε εξοργισμένοι με αυτό το άτομο και εξαιτίας αυτού θα είστε εκδικητικοί και θα φερθείτε άσχημα προς αυτό το άτομο. Νιώθετε ότι μπορείτε να ξεφύγετε από το οτιδήποτε και ενώ ξέρετε ότι υπάρχουν συνέπειες για τις ενέργειές σας, δεν νοιάζεστε για αυτές επειδή δεν σκέφτεστε το μέλλον. Αυτή την εβδομάδα, το μόνο πράγμα που έχει σημασία για εσάς είναι να σηκώσετε ανάστημα και να πείτε στο συγκεκριμένο άτομο πως δεν μπορεί να σας απογοητεύσει, ό, τι και κάνει.

enikos.gr