Συνελήφθη τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης

28 Απρ. 2021, 07:37

Συνελήφθη τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης και μέσα στην ημέρα αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία και στην συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 
Ο Μένιος Φουρθιώτης, είχε αρχικά προσαχθεί μαζί με άλλα δύο άτομα, μετά από έρευνες που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι και στο γραφείο του. Όμως η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη αφού σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει επαφή από το παρελθόν του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς. Και οι δυο αυτοί είναι γνωστοί στις αρχές από παλαιότερα αδικήματα.

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε όλη τη νύχτα στο τμήμα Εκβιαστών της ΓΑΔΑ και οι αστυνομικοί όλο το βράδυ προσπαθούσαν να συνδέσουν δυο υποθέσεις. Και όπως φαίνεται αυτό και έγινε αφού, όπως αποδείχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία ήταν το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι σε έναν από τους δράστες της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών στην Νέα Ερυθραία, έπεσε ένα σακίδιο και έτσι ταυτοποιήθηκε το DNA του. Με αυτό τον τρόπο έφτασαν οι αστυνομικοί στον έναν από τους δυο δράστες.

Οι αστυνομικοί μετά την έρευνα στο σπίτι του παρουσιαστή πήραν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή τον οποίο κάνουν φύλλο και φτερό και θα ερευνήσουν και τις τηλεφωνικές του κλήσεις.