Κιμ Καρντάσιαν: Τα κλάματα για το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ. Είμαι αποτυχημένη, άχρηστη

07 Ιουν. 2021, 08:39

Κιμ Καρντάσιαν: Τα κλάματα για το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ. Είμαι αποτυχημένη, άχρηστη

Στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στον γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West) αναφέρθηκε η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), ξεσπώντας σε κλάματα στο ριάλιτι που πρωταγωνιστεί «Keeping Up With the Kardashians».

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που μιλάει ανοιχτά για τον σύζυγό της και το τέλος του γάμου τους.

Μιλώντας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η Κιμ κατηγορεί τον εαυτό της για τον χωρισμό, λέγοντας ότι στο θέμα του γάμου είναι «αποτυχημένη» και «άχρηστη» και πως θα έπρεπε να συνεχίσει να ζει με τον Κάνιε και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους. 

«Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς, έκανε καταπληκτική δουλειά. Θα έπρεπε να έχει μία σύζυγο που θα στηρίζει κάθε του κίνηση και θα ταξιδεύει μαζί του και θα τα κάνει όλα, εγώ δεν μπορώ» παραδέχεται η τηλεπερσόνα, σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 
Η Κιμ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο μετά από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Πρόσφατα ένα δημοσίευμα επικαλέστηκε άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του ράπερ, σύμφωνα με τα οποία «ο Κάνιε Γουέστ βγαίνει μυστικά με την Iρίνα Σάικ», ενώ μια άλλη πηγή σημείωσε: «δεν νομίζω το ότι “βγαίνουν” είναι η σωστή λέξη, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τις δυο πλευρές».

Η Κιμ Καρντάσιαν από την πλευρά της φέρεται να είναι μια περιζήτητη εργένισσα μετά τον χωρισμό της. Πηγή του περιβάλλοντός της δήλωσε στη New York Post ότι τη φλερτάρει η αφρόκρεμα του τζετ σετ.

«Άνθρωποι την πολιορκούν μέσω κοινών γνωστών και ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί, ώστε να βγει με τους πάντες, από μέλη βασιλικών οικογενειών και ηθοποιούς πρώτης γραμμής μέχρι αθλητές και δισεκατομμυριούχους γενικούς διευθυντές».

Κι ενώ αρκετοί μπορεί να διεκδικούν τη 40χρονη Καρντάσιαν, πηγές ωστόσο που μίλησαν στην εφημερίδα αποκάλυψαν πως εκείνη «δεν ψάχνει σύντροφο επί του παρόντος. Δεν θέλει να μπει σε βεβιασμένη σχέση, κρατά ωστόσο ανοιχτό το μυαλό της».