Φάνης Χριστοδούλου: Σοβαρό τροχαίο στην Πάρο – Μεταφέρεται στην Αθήνα με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ

12 Ιουλ. 2021, 12:25

Φάνης Χριστοδούλου: Σοβαρό τροχαίο στην Πάρο – Μεταφέρεται στην Αθήνα με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ

Στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Ελευσίνας θα νοσηλευτεί τελικά ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος νωρίτερα τη Δευτέρα είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στην Πάρο με αποτέλεσμα να έχει τραύματα στα χέρια, τα πόδια τα πλευρά, τη θωρακική χώρα αλλά και το κεφάλι.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο C-130 από το νησί των Κυκλάδων, μετά από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του θρυλικού παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Πανιωνίου δεν εμπνέει ανησυχία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα υπήρχε ανησυχία των γιατρών για τα τραύματα του μπασκετμπολίστα και σε συνδυασμό με την έλλειψη ιατρικού εξοπλισμού στην Πάρο κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του στην Αττική. Ο Φάνης Χριστοδούλου πλέον θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις. Όπως αναφέρει ο ANT1, μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις θα μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, καθώς έχει και βεβαρημένο παρελθόν υγείας.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cyclades24, ο Φάνης Χριστοδούλου επέβαινε σε μοτοσυκλέτα και προσπάθησε να αποφύγει Ι.Χ.αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να πέσει από το δίκυκλο και να τραυματιστεί.