Με πιλότο Βαναλία, τρέχουμε στη Σύρας τα στενά - Δρομείς Ελπίδας

14 Ιουλ. 2021, 06:05

Με πιλότο Βαναλία, τρέχουμε στη Σύρας τα στενά - Δρομείς Ελπίδας

Με πιλότο Βαναλία και κυλίνδρους  εμάς, τρέχουμε στης Σύρας τα σοκάκια. Επιστροφή ξανά στις προπονήσεις για τους Δρομείς Ελπίδας Σύρου. Μπορεί ο Κορονοιός να μας φρέναρε αλλά εμείς κρατήσαμε ζεστές τις μηχανές μας και επιστρέψαμε δυναμικά.

Η Βαναλία, μας οδηγεί και εμείς βλέποντάς τη χαρά στα μάτια της, τραγουδάμε, γελάμε, χαιρετάμε και όπου μας πει πάμε.

Οι Δρομείς Ελπίδας Σύρου είμαστε μια ομάδα αθλητών με μεράκι που θέλουμε να  μεταδώσουμε σε αυτά τα παιδιά την αγάπη, την φλόγα για τον αθλητισμό, την όμορφη εμπειρία που έχουμε νιώσει όλοι συμμετέχοντας σε αγώνες, τον ευγενή συναγωνισμό, τη φιλία το συναίσθημα του τερματισμού.

Τα κατάφερα χωρίς να έχει τόση σημασία η θέση αλλά η εμπειρία και αυτό που παίρνεις στο τέλος του αγώνα ότι τελικά η θέληση έχει μεγάλη δύναμη. 

Άλλωστε από τον αθλητισμό, δεν έχεις να χάσεις ,παρά μόνο να κερδίσεις

Μπορείς αρκεί να θες

Δρομείς Ελπίδας - Hoperunners
 
Συμμετέχουμε σε αγώνες τρεξίματος, "τρέχουμε" τα παιδιά, διανύουμε αποστάσεις με το ειδικό αμαξίδιο, την joellete, φτάνοντας στην γραμμή τερματισμού, μοιραζόμαστε συναισθήματα χαράς, βλέποντας τα μάτια των "πιλότων" μας να λάμπουν.

​Είμαστε Γονείς, είμαστε Δρομείς, είμαστε ομάδα, είμαστε φίλοι, είμαστε απλοί άνθρωποι με ένα κοινό όραμα, να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελάνε. Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να περάσει την γραμμή τερματισμού με  τα παιδιά και να χαρίσει χαρά, χαμόγελο, δύναμη, αγάπη και αισιοδοξία. Ο καθένας έχει την ευκαιρία  μέσα από τους Δρομείς Ελπίδας να προσφέρει, να τρέξει, να γίνει "κύλινδρος" αγάπης. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει το δικαίωμα σε κάθε  θετική έκφραση ζωής, να επικοινωνήσει με τα παιδιά και να τους "δείξει" ότι δεν υπάρχουν όρια στην χαρά και το χαμόγελο τους.

​Αδράξτε  λοιπόν την ευκαιρία, να "φορτώσετε" με χαμόγελα τα παιδιά,  να είστε ο επόμενος κάλος "αγώνας" τους, να συμμετέχετε σε μια από τις επόμενες χαρούμενες στιγμές τους, 

Ελάτε στην ομάδα μας