Κλέλια Ρένεση: Διάσημες Ελληνίδες εξυμνούν την ανάρτηση – καταπέλτη της ηθοποιού

14 Ιουλ. 2021, 08:01

Κλέλια Ρένεση: Διάσημες Ελληνίδες εξυμνούν την ανάρτηση – καταπέλτη της ηθοποιού

Το δικό της μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών έστειλε η Κλέλια Ρένεση ποζάροντας γυμνή στην παραλία μαζί με την κόρη της
Ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών και την έμφυλη βία έστειλε η Κλέλια Ρένεση μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε ένα δημόσιο μήνυμα, με μια ολόγυμνη φωτογραφία της αγκαλιά με την μονάκριβη κόρη της. Η εικόνα, όπως αναφέρει η ίδια στη λεζάντα, είναι πριν δύο χρόνια, όταν η μικρή Κοραλία ήταν δυο μηνών.

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την δύο μηνών κόρη μου γυμνουλα, ακριβώς όπως την γέννησα κι όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ' αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη και να γίνουν, όσο κι αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου» υπογράμμισε.


 
«Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου»

Και συνέχισε: «Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες και γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή και την θεριεύουμε, κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα. Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου και όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν, και τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας και την αποστολή μας. Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ όποιο τσογλανι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μόνη, καμία μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ». 
Αρκετές κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ διάβασαν με απόλυτη προσοχή το κείμενο της Κλέλιας Ρένεση και έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους, κοινοποιώντας με τη σειρά τους την ανάρτηση στα δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης.