Ο Γρηγόρης Πετράκος «ξαναχτυπά» βλέποντας συνωμοσία πίσω από την αφρικανική σκόνη

24 Απρ. 2024, 10:10

Ο Γρηγόρης Πετράκος «ξαναχτυπά» βλέποντας συνωμοσία πίσω από την αφρικανική σκόνη

Για ακόμη μία φορά ο Γρηγόρης Πετράκος βλέπει παγκόσμιες συνωμοσίες! Μετά τα εμβόλια, τους... ψεκασμούς από αεροπλάνα, την σκοτεινή οντότητα που κατοικούσε στη βασίλισσα Ελισάβετ και τα σχόλια για τη... μύτη του από την οποία «δεν περνάει κορονοϊός, αλλά ούτε ο Τιτανικός», τοποθετήθηκε για την αφρικανική σκόνη. 

Ο ίδιος υποστηρίζει πως «είναι φοβερό» άνθρωποι να «πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε», αναφερόμενος στην αφρικανική σκόνη που «έπνιξε» περιοχές της επικράτειας. 

Στην ανάρτησή του δεν ξέχασε το... αγαπημένο του από ότι φαίνεται θέμα, τον κορονοϊό, σχολιάζοντας πως άνθρωποι «πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου: 

«Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει...

Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ...». 

.reader.