Σειρές: 6+1 πασχαλινά επεισόδια που έμειναν… αξέχαστα! (Videos)

05 Μαίου 2024, 10:51

Σειρές: 6+1 πασχαλινά επεισόδια που έμειναν… αξέχαστα! (Videos)

Μπορεί, πλέον, οι σειρές να μην ενσωματώνουν το Πάσχα στο περιεχόμενό τους, ωστόσο, παλαιότερα ήταν σύνηθες οι σεναριογράφοι να παρουσιάζουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα Πασχαλινό επεισόδιο.

Πολλά από αυτά κατάφεραν, μάλιστα, να μείνουν στην ιστορία τόσο για τις ξεκαρδιστικές σκηνές τους όσο και τις ομοιότητες που θα παρατηρήσει κανείς στις εν λόγω σειρές με την δική μας πραγματικότητα και τα δικά μας Πασχαλινά τραπέζια.

Play
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:01
Remaining Time -0:00
Stream TypeLIVE
Loaded: 0%
Progress: 0%
0:00
Fullscreen
00:00
Mute
Playback Rate
    1
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions settings
    • captions off
    Chapters
    • Chapters

    Η επιτυχημένη κωμική σειρά, δείχνει πώς περνά η Δήμητρα και ο Θοδωρής τη Μεγάλη Βδομάδα. Προβλήματα με τη νηστεία, διλήμματα για το πού θα πάνε διακοπές αλλά και η παιδική λαμπάδα που η Δήμητρα πήρε στον Θοδωρή με τον τελευταίο να μη δείχνει… ενθουσιασμένος!

     Εμείς κι εμείς – «Το Πάσχα των Ελλήνων»

    Η σειρά «Εμείς κι εμείς» φημίζονταν για τα εορταστικά επεισόδια που ετοίμαζε. Σε κάθε ένα από αυτά δεν έλειπε ποτέ το τραγούδι και ο χορός. Στο παρακάτω στιμγιότυπο βλέπουμε το βράδυ της Ανάστασης αλλά και την Κυριακή όλης της πολυκατοικίας που γιορτάζουν μαζί με χορευτικό συγκρότημα από τον Πόντο και από την Κύπρο και πολλά νησιώτικα τραγούδια.

     

    Ντόλτσε Βίτα
    Η αείμνηστη Άννα Παναγιωτοπούλου στον ρόλο της Χριστίνας με τον Θανάσης Ευθυμιάδη και τηλεοπτικό Αντώνη δεν μπορούν να κρυφτούν και έχουν φύγει από την Αθήνα. Η μόνη που δεν ξέρει είναι η ετοιμόγεννη κόρη της Ντορίτα (πρώην του Αντώνη, για όποιον δεν θυμάται την ιστορία). Η πεθερά της, Όλγα, αναγκάζεται να τη δεχτεί πίσω στο σπίτι, όμως της κάνει την ζωή δύσκολη, με πολλές μπηχτές και κακίες…

    Εκείνες κι εγώ – «Χριστός Ανέστη»
    Η ταραγμένη ερωτική ζωή του Ζάχου Δόγκανου (Γιάννης Μπέζος) συνεχίζεται ακόμα και το Πάσχα.    Guestο Δημήτρης Πιατάς, ο οποίος ήταν στο τραπέζι της Λαμπρής…

     
     7 Θανάσιμες Πεθερές – «Η Κερκυραία Πεθερά»
    Το Κερκυραίικο Πάσχα, με τις στάμνες που πετάγονται από τα παράθυρα και την υπέροχη φιλαρμονική παρουσιάζεται με τον πιο όμορφο τρόπο μέσα από την σειρά «7 Θανάσιμες Πεθερές». Με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη, βλέπουμε τη δύσκολή ζωή της, αλλά και τα προβλήματα που έρχονται συνεχώς στην «πόρτα» της

     
    Το Σόι σου – «Η κυρά Σαρακοστή»
    Το παράξενο πασχαλινό τραπέζι με χορτοφαγικά και γκουρμέ πιάτα της Αλεξάνδρας ( Μίρκα Παπακωνσταντίνου) με την Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου) και τον Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) να απογοητεύονται, αναζητώντας… το παραδοσιακό κατσίκι!

     
    Κωνσταντίνου και Ελένης – «Τα αυγά και τα πασχάλια», «Ο εραστής της κομμώτριας»
    Ακολουθούν δυο πασχαλινά επεισόδια από την αγαπημένη σειρά. Στο πρώτο βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Κατακουζινό και την Ελένη Βλαχάκη να είναι μαζί την Ανάσταση με τον πρώτο να φοβάται να φάει μαγειρίτσα επειδή είναι μικροβιοφοβικός.

    Στο δεύτερο βλέπουμε πάλι τον Κωνσταντίνο να ακολουθεί αυστηρή νηστεία και να πηγαίνει  στην εκκλησία, όμως τα  ξεχνάει όλα όταν γνωρίζει την εντυπωσιακή κομμώτρια της Ελένης, Μαρία (Ελένη Φιλίνη) και κάνει τα πάντα για να την κερδίσει.

    Ωστόσο, όταν η Ελένη θα καταφέρει να τους τα χαλάσει λόγω ζήλειας, εκείνος θα μπει ξανά στον ίσιο δρόμο.