Μιχάλης Κουινέλης: Ζω από τύχη, έχω κάνει πολλές μαλ…ες

14 Νοε 2019, 09:46

Μιχάλης Κουινέλης: Ζω από τύχη, έχω κάνει πολλές μαλ…ες

Την αυτοκριτική του έκανε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ο Μιχάλης Κουινέλης και αποκάλυψε τον ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του η τύχη ενώ μίλησε και για την κόρη του.

«Υπάρχουν παντού κίνδυνοι. Δεν νιώθεις ότι ζεις από τύχη καμιά φορά; Κι εγώ νιώθω ότι ζω από τύχη γιατί αν σκεφτώ τι μαλ…ιες έχω κάνει. Βέβαια, την ώρα που το κάνεις, δεν το αντιλαμβάνεσαι» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Αλλά μετά, εκ των υστέρων, που μεγαλώνεις και ωριμάζεις, λες "τι έκανα ρε μαλ…α και ζω ακόμα". Λες.. τι έγινε ρε φίλε τώρα; Δηλαδή, πραγματικά ζούμε από τύχη γιατί ήταν και όλα καινούργια τότε. Βέβαια, τώρα είναι καινούργια άλλα πράγματα που είναι πιο ακίνδυνα».

«Έχω κάνει πολλές μαλ…ες και με μηχανάκια και με… ξυλίκια, πολλά τέτοια, πολλά πολλά… Άστο, πραγματικά ζούμε από τύχη», καταλήγει ο Μιχάλης Κουινέλης.
Για την κόρη του

Μιλώντας για την κόρη του με την Ήβη Αδάμου, Ανατολή, ο ίδιος δήλωσε: «Ο ερχομός της κόρης μας, ήταν θείο δώρο στη ζωή μας».

«Σαν μπαμπάς κοριτσιού θα πληρώσω πολλά, δεν θέλω να το συζητήσουμε αυτό, είναι ο λόγος που άρχισα γυμναστήριο» είπε με χιούμορ.

Αναφερόμενος στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας του, αφού ζει μισό χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και τον άλλο μισό στην Αθήνα, είπε: «Νιώθω ευτυχισμένος και γειωμένος με αυτό που κάνω. Της Ήβης της αρέσει που ζούμε στην Αλεξανδρούπολη. Θα θέλαμε να μένουμε περισσότερο εκεί».

Δείτε το βίντεο: