Θάνος Καλλίρης: Με τον Λάμπη Λιβιεράτο ήμασταν στα μαχαίρια – Είχαμε χαλαστεί

08 Απρ. 2021, 13:57

Θάνος Καλλίρης: Με τον Λάμπη Λιβιεράτο ήμασταν στα μαχαίρια – Είχαμε χαλαστεί

Στην ενότητα Σπασ’ τα της Φωτεινής Πετρογιάννη, στην εκπομπή “Pop Up”, απάντησε ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος μίλησε για την κόντρα που είχε με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ενώ απάντησε και για τη Ναταλία Γερμανού.

 Είχα πολλές ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ακόμα και απρεπείς. Με έχουν κυνηγήσει με υστερία να μου πάρουν ρούχα. Δεν με έπιασαν. Η χειρότερή μου συνεργασία ήταν μια εκπληκτική συνεργασία που κατέληξε σε ένα τρελό διαζύγιο, αλλά τώρα τα έχουμε βρει. Ήταν με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Ήταν μια κατάσταση που μας οδήγησε στα μαχαίρια, είχαμε χαλαστεί ο ένας με τον άλλον, μαλώσαμε. Αυτό έγινε πριν από πολλά χρόνια, αλλά πριν ένα χρόνο βρεθήκαμε, μιλήσαμε και τώρα είμαστε οκ. Υπήρχε ανταγωνισμός στη σχέση μας με τη Ναταλία Γερμανού, όμως δεν έγινε ποτέ τοξικός», είπε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

Ο Θάνος Καλλίρης πρόσθεσε επίσης: «Αρνήθηκα να πάω στο DWTS, είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Μου έχουν κάνει πρόταση και για όλα τα YFSF, εκτός από τα δύο τελευταία. Υπάρχει θέληση και από μένα και από την παραγωγή για να είμαι στο J2US. Η πιο έντονη σκηνή ζηλοτυπίας της Ναταλίας ήταν μετά από ένα γύρισμα βίντεο κλιπ με κάποιο όμορφο μοντέλο και εκεί βουρλίστηκε. Έχω κάνει σχέση με θαυμάστρια, καλά πήγε. Υπήρξα ζευγάρι με διάσημη γυναίκα και δεν το μάθατε ποτέ. Μια φορά μόνο;».