Σπύρος Μπιμπίλας: Φτάσαμε σε ακραία πράγματα με τον Γιώργο Λιάγκα

10 Απρ. 2021, 05:46

Σπύρος Μπιμπίλας: Φτάσαμε σε ακραία πράγματα με τον Γιώργο Λιάγκα

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος αλλά κι αν έχει δεχτεί κι ο ίδιος κάποιου είδους bullying μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχω δεχτεί bullying από κάποιο δημοσιογράφο, που ήμασταν και φίλοι. Κάθε φορά που είχα έρθει σε δύσκολη θέση, προσπαθούσα να βρω τον άνθρωπο που είχε γράψει για εμένα για να του πω γνώρισέ με καλά και μετά γράψε τις βλακείες. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα αλλά όταν ξεπεράσουν τα όρια… Όπως αυτό που είχε γίνει με τον κύριο Περρή πριν λίγο καιρό, που θυμήθηκα τι είχε γίνει πριν από δέκα χρόνια. Εγώ δεν το ξεχνώ, εκείνος όμως είπε ότι το ξέχασε. Το τρόπο που αντιμετώπισε ένα περιοδικό και τι είχε γράψει για εμένα. Έπειτα με τον Γιώργο Λιάγκα φτάσαμε σε ακραία πράγματα και τον οποίο τον ήξερα από 16 ετών κι είμαστε και φίλοι.

Όταν λύσω την διαφορά μου, είμαι ξανά φίλος με τους ανθρώπους και δεν τους κρατώ καμία κακία. Πάω στις εκπομπές τους. Με όλους τους ανθρώπους προσπαθώ να λύνω τις διαφορές και πάμε μαζί μπροστά» τόνισε.