Στέλιος Κρητικός: Μέχρι το Survivor ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή

05 Μαίου 2021, 14:20

Στέλιος Κρητικός: Μέχρι το Survivor ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή

Ο Στέλιος Κρητικός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη, στο Pop Up, ενώ φάνηκε να δυσκολεύεται μόνο σε μία…

Μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε ο Στέλιος Κρητικός ήταν και οι εξής:

Ναι, έχω ψάξει το κινητό της γυναίκας μου. Βέβαια το ξέρει.

Δεν παρακολουθώ Survivor γιατί δεν μπορώ να τους βλέπω να τσακώνονται, στενοχωριέμαι. Κι όταν δεν τους προστατεύει κανείς, με πληγώνει. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι το κανονικό. Συμβαίνουν τόσα πολλά από πίσω στο 24ωρο που δεν μπορούν να αποδοθούν μέσα σε μία ώρα.

Δεν με ενοχλούν οι ερωτήσεις για τον Μάρκο Σεφερλή. Τη συνεργασία μας την λήξαμε πάρα πολύ καλά. Δεν κράτησε η σχέση μας από εκεί και μετά. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το ό,τι δεν κράτησε η σχέση μας, δεν σημαίνει ότι έχουμε τσακωθεί. Δεν έχει γίνει κάτι πίσω από κλειστές πόρτες. Έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολύ καιρό. Δεν με έχει αδικήσει ποτέ ο Μάρκος Σεφερλής.

Την περίοδο που ήμουν στο Survivor, υπήρχε ένας άνθρωπος ο οποίος έγραφε τα χειρότερα για μένα και γινόταν πολύ προκλητικός προς το πρόσωπό μου, χωρίς να με ξέρει. Δεν με ξέρεις και δεν ξέρεις από αυτό που βλέπεις τι είναι αλήθεια και τι ψέματα. Είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Αυτός ο άνθρωπος έγραφε τα χειρότερα για μένα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Δεν του έστειλα ποτέ «γιατί το έγραψες αυτό για μένα». Απλά, θυμάμαι πάρα πολύ τον θυμό των παιδιών μου. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ, ούτε γεια, ούτε χειραψία.

Δεν φλερτάρω στα social media.

Κέρδισα πάρα πολλά από το Survivor. Το Surivor μού έβγαλε ταυτότητα. Μετά το Survivor έγινα ο Στέλιος Κρητικός. Είναι τρομακτικό, αλλά είναι αλήθεια. Μέχρι τότε ήμουν ένας ηθοποιός, ο ηθοποιός του Σεφερλή. Έβγαλε το όνομά μου, ποιος είμαι…».

 
Η ερώτηση που δεν απάντησε ο Στέλιος Κρητικός, ήταν: «Ποια είναι η χειρότερη συνεργασία που έχεις κάνει μέχρι σήμερα». Μάλιστα, χαριτολογώντας, ο ηθοποιός τόνισε πως αυτή θα είναι η μοναδική ερώτηση που θα απαγορεύει να του κάνουν στο μέλλον.