Λένα Δροσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

29 Ιουλ. 2021, 06:09

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Λένα Δροσάκη, είναι η μία από τις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη, έκανε  μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μετά την απόφαση προφυλάκισης του γνωστού ηθοποιού στις φυλακές Τρίπολης

Η Λένα Δροσάκη, η  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ,είναι οι τρεις ηθοποιοί είχαν καταγγείλει τον γνωστό κωμικό για απαράδεκτες, εκφοβιστικές και εκβιαστικές συμπεριφορές που πρόσβαλαν την γενετήσια και επαγγελματική αξιοπρέπειά της.

Η Λένα Δροσάκη, η ηθοποιός που το 2015 τιμήθηκε με το Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη, την ανώτερη διάκριση για γυναίκες ηθοποιούς στη χώρα μας, σύζυγος του επίσης ηθοποιού Αλέξανδρου Μπουρδούμη, αντέδρασε στην απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης με μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Κοινοποίησε την ανάρτηση του προέδρου του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα στην οποία ο ηθοποιός σχολίασε τις εξελίξεις και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις καταγγέλουσες. 

 «Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι μας χρωστάν. Τίποτα δεν χρωστάτε. Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζήσαμε εμείς τους τελευταίους μήνες μπροστά στον δικό σας εφιάλτη, τη δική σας υπέρβαση. Εμείς όλοι σας ευχαριστούμε. Για το κουράγιο, την εμπιστοσύνη, τα δάκρυα χαράς. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε. Μέχρι το τέλος», έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Χωρίς άλλο σχόλιο, η Λένα Δροσάκη πρόσθεσε τα hashtags #metoogreece και #eimasteoloimazi.