Σκιαδαρέσης για Φιλιππίδη: Τους στηρίξατε, τους αγκαλιάσατε, τους δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες

29 Ιουλ. 2021, 06:35

Σκιαδαρέσης για  Φιλιππίδη: Τους στηρίξατε, τους αγκαλιάσατε, τους δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες

Έξω από τα δόντια επέλεξε να μιλήσει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Πέτρος Φιλιππίδης με την απόφαση της δικαιοσύνης να προφυλακιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός που συνεργάστηκε θεατρικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους γνώριζαν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές εκείνου όσο και άλλων ισχυρών συναδέλφων του.

«Πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα και καλά έκανε και τον πήρε. Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν αυτούς τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον ΑΝΤ1. «Οι δημοσιογράφοι τους στηρίξατε, τους αγκαλιάσατε, τους δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες. Οι παραγωγοί από την άλλη μεριά που ήξεραν πράγματα που γίνονταν κάτω από τη στέγη τους και δεν αντέδρασαν. Οι περισσότεροι τουλάχιστον».

 Παράλληλα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Μαρία Κορινθίου σχολίασε πως «εδώ και περίπου 20 χρόνια που είμαι στο χώρο, είναι κάτι που βροντοφωνάζω. Δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι άνθρωποι δεν ακουγόμασταν. Όμως ήρθε η στιγμή απ’ ότι φαίνεται και καλό είναι να το κρατήσουμε».