Μαίρη Χρονοπούλου: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο η ηθοποιός

02 Οκτ. 2023, 18:24

Μαίρη Χρονοπούλου: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου, έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Μάκης Δελαπόρτας, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα…. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της….» έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας, προκαλώντας την ανησυχία των διαδικτυακών του φίλων, οι οποίοι ζητούσαν εναγωνίως περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ηθοποιού.

Η δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

«Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας»
H σπουδαία ηθοποιός, με μια μακροσκελή ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, είχε εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους τις αιτίες της απουσίας της, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί απο τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φιλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του Instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να’ μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου» είχε γράψει, μεταξύ άλλων, τότε.