Σταμάτης Γονίδης: Έχω ξεπεράσει τα όρια μου στην πίστα, έχω διακόψει το πρόγραμμα

29 Νοε 2023, 14:06

Σταμάτης Γονίδης: Έχω ξεπεράσει τα όρια μου στην πίστα, έχω διακόψει το πρόγραμμα

Ειδικά όταν ενοχλούν δικούς μου ανθρώπους υπογραμμίζει ο Σταμάτης Γονίδης.

Για την βοήθεια που έχει δεθεί από την πίστη και την προσευχή καθώς και τα… ευτράπελα στη σκηνή μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης όταν τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha και ο Γιώργος Γιαννούλιας την Τετάρτη (29.11.2023). 

 «Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος και από τον κόσμο και από τη ζωή μου. Έχουν γίνει ακόμα και πράγματα που δεν έχω ονειρευτεί.

Ότι και να θέλουμε να κάνουμε, αν δεν υπάρχει η θεία βούληση, δεν γίνεται. Δεν γίνονται όλα από μόνα τους. Πρέπει κάποιος να θέλει να γίνουν, εκτός από εσένα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.


“Εννοείται πως με έχει βοηθήσει η πίστη και η προσευχή. Κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται, γιατί η ζωή είναι δοκιμασίες. Ακόμα και στις δοκιμασίες πρέπει να λες ευχαριστώ”.

“Πολλά έχουν συμβεί στην πίστα όλα αυτά τα χρόνια και τα περισσότερα ήταν όμορφα, από αγάπη. Μπορεί ο άλλος να κάνει και λάθος από αγάπη.

Έχω ξεπεράσει τα όρια μου, όχι όταν επηρεάζουν εμένα, μόνο όταν ενοχλούν τον κόσμο. Ειδικά όταν ενοχλούν δικούς μου ανθρώπους. Έχω διακόψει το πρόγραμμα, βεβαίως.

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, δεν πουλάμε καραμέλες… ουίσκι πουλάμε” πρόσθεσε ο Σταμάτης Γονίδης στην κάμερα του Alpha.