Άρης Σοϊλέδης: Έχασα τον αδελφό μου και μετά από έξι μήνες έχασα και τον πατέρα μου

03 Δεκ. 2023, 12:14

Άρης Σοϊλέδης: Έχασα τον αδελφό μου και μετά από έξι μήνες έχασα και τον πατέρα μου

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Άρης Σοϊλέδης, μίλησε την Κυριακή (03/12) για τον θάνατο του αδελφού του και του πατέρα του μέσα σε έξι μήνες, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί υπερκόπωση λόγω της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν εκείνη την περίοδο.

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» του MEGA, ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε: «Ξεκίνησε ένας τραυματισμός, μετά ήρθε μετά από μία στεναχώρια και μία δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, διότι εκείνο το εξάμηνο – πριν έρθει ο τραυματισμός – είχα χάσει τον αδερφό μου και μετά από 6 μήνες έχασα και τον μπαμπά μου, και η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή, για να μπορώ να αποδίδω το αναμενόμενο αγωνιστικά. Το σώμα μου δεν τα εξωτερίκευε και όλο αυτό μετατράπηκε σε έναν τραυματισμό που δεν μπορούσα να αποφύγω και να θεραπευτώ. Και αυτό έφερε μία κόπωση στο σώμα μου, κατάσταση από την οποία δεν μπορούσα να βγω εύκολα. Είχα την τύχη να είμαι σε μία μεγάλη ομάδα, στη Στεάουα Βουκουρεστίου που είχε αξιόλογους ανθρώπους σε κάθε τομέα. Ήταν σημαντικό ψυχολογικό πλήγμα που πέρασε στο σώμα μου».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Προσπάθησα να ενταχθώ στις προπονήσεις και να φτάσω στο επίπεδο των άλλων αθλητών. Λόγω των πολύωρων προπονήσεων που έκανα και της κακής ψυχολογικής κατάστασης ένιωσα ότι δεν μπορώ να ακολουθήσω τους ρυθμούς προπόνησης που είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά».

Επίσης, ο Άρης Σοϊλέδης που έχει συμμετάσχει και στο «Survivor», τόνισε: «Συμβουλεύτηκα τους υπεύθυνους της ομάδας, κάναμε ένα τεστ κοπώσεως, βάρεσε "κόκκινο" και θεωρήσαμε ότι αυτό ήταν και θέμα ψυχολογίας. Μίλησα με ψυχολόγο και κάπως ήρθαν τα πράγματα στη θέση τους. Κάποια στιγμή μου είχε κοπεί η όρεξη, δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ, πράγματα που δεν τα συνήθιζα ως άνθρωπος. Με τρόμαξε αυτό το πράγμα».

πηγή: ieidiseis.gr