Γιώργος Λιάγκας: «Θα πω κάτι πρώτη φορά για τον Δημήτρη Σταρόβα»

16 Μαίου 2024, 11:11

Γιώργος Λιάγκας: «Θα πω κάτι πρώτη φορά για τον Δημήτρη Σταρόβα»

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα αλλά και μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό την Πέμπτη. Ο Δημήτρης Σταρόβας, βάσει των πληροφοριών που μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δεν κινδυνεύει η ζωή του, έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Δεν είναι σε ΜΕΘ, είναι σε κανονικό δωμάτιο με αυξημένη φροντίδα. Οι πληροφορίες λένε ότι αντιλαμβάνεται τα πάντα, επικοινωνεί με τους γύρω του. Ωστόσο, έχει υψηλή πίεση και πυρετό και έχει πειραχτεί το κέντρο ομιλίας και δεν μπορεί να μιλήσει κανονικά¨», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

«Θα πω και κάτι που δεν το έχω πει. Είχαν περάσει μια κρίση στη σχέση τους. Μπροστά στην αρρώστια όλα τα άλλα φαίνονται μικρά. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν περάσει μια κρίση, μου το είχε εκμυστηρευτεί εμένα ο Δημήτρης Σταρόβας κάποια στιγμή, δεν το είχε πει δημόσια. Το λέω τώρα γιατί βλέπεις ότι η αγάπη η κανονική ενώνει τους ανθρώπους και η γυναίκα αυτή είναι στο πλευρό του Δημήτρη από το πρώτο λεπτό», είπε ο δημοσιογράφος.

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, δήλωσε στο Πρωινό: «Είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Έχει επαφή, μπορεί να επικοινωνήσει με μικρά νοήματα αλλά δεν μπορεί να μιλήσει καθόλου. Το παλεύει γιατί είναι δυνατός. Χρειάζεται ηρεμία»