Οι πιο ωραίες παραδόσεις που μπορείς να ξεκινήσεις κι εσύ με τον σύντροφό σου στις γιορτές

06 Δεκ. 2020, 17:07

Οι πιο ωραίες παραδόσεις που μπορείς να ξεκινήσεις κι εσύ με τον σύντροφό σου στις γιορτές

Μπορεί οι γιορτές να είναι αγχωτικές για μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού αλλά επιπλέον είναι μια ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, με τη σχέση μας και (γιατί όχι) να δημιουργήσουμε νέες παραδόσεις.

Δες παρακάτω ποιες νέες παραδόσεις σύμφωνα με το faysbook.gr, μπορείς να προσθέσεις στην καθημερινότητά σας στο σπίτι αυτές τις γιορτές.

1. Αγοράστε από μια κάλτσα Χριστουγέννων ο ένας στον άλλον και συμφωνήστε να τη γεμίζετε σιγά σιγά με διάφορα πράγματα μέσα στον Δεκέμβριο. Όταν φτάσουν τα Χριστούγεννα ανοίξτε τις κάλτσες σας και δείτε τα δωράκια σας.

2. Φτιάξτε μαζί ένα Gingerbread House! Tα συγκεκριμένα σπιτάκια είναι πολύ όμορφα, φτιάχνονται από γλυκίσματα και άλλα νόστιμα υλικά και θα διακοσμήσουν όμορφα το σπίτι σας. Μόλις έρθουν οι γιορτές μπορείτε να το φάτε!

3. Δείτε κάθε βράδυ ή έστω μέρα παρά μέρα μια χριστουγεννιάτικη ταινία. Αυτή η όμορφη παράδοση θα σας κάνει να μπείτε στο πνεύμα των εορτών και να τις βιώσετε καλύτερα.

4. Δημιουργήστε χριστουγεννιάτικα ημερολόγια για την εβδομάδα των Χριστουγέννων ή για την τελευταία εβδομάδα του χρόνου. Κάθε κουτάκι θα πρέπει να έχει ένα δωράκι και μπορείτε να ανοίξετε μόνο ένα κουτί κάθε μέρα. Αυτό το δώρο θα αρέσει πολύ στον σύντροφό σας και μπορείτε να του προτείνετε να το κάνετε και οι δύο, ο ένας για τον άλλον.

5. Στολίστε μαζί το δέντρο! Φτιάξτε από μια κούπα ζεστή σοκολάτα, βάλτε χριστουγεννιάτικη μουσική να παίζει και στολίστε το σπίτι σας με φωτάκια, στολίδια και ό,τι άλλο θέλετε. Αυτή η παράδοση θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά και με αυτόν τον τρόπο θα αγαπήσετε τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα περισσότερο.