Φτιάξτε κιμωλίες από τσόφλια αυγών

26 Ιαν. 2021, 11:25

Φτιάξτε κιμωλίες από τσόφλια αυγών

Τα τελευταία χρόνια οι μαυροπίνακες είναι ένα πολύ δημοφιλές trend στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Ένας μαυροπίνακας στο σαλόνι, το χολ ή ακόμα και την κουζίνα μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο, ενώ ακόμα πιο ιδιαίτερο τον κάνει το ότι μπορείτε πάνω σε αυτόν να γράψετε ή να σχεδιάσετε ό,τι επιθυμείτε.

Εξίσου χρήσιμος βέβαια είναι και στο παιδικό δωμάτιο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι για πολλά παιδιά ένας μικρός μαυροπίνακας είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι και εργαλείο μάθησης και εξάσκησης για ορθογραφία και ζωγραφική.

Σε κάθε περίπτωση, για να αξιοποιήσετε τον μαυροπίνακα χρειάζεστε φυσικά κιμωλίες. Εάν έχετε ξεμείνει και δεν έχετε προλάβει να αγοράσετε, μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας εύκολα και γρήγορα.

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε διάφορους τρόπους για να φτιάξετε... σπιτική κιμωλία και έναν από αυτούς μοιραζόμαστε μαζί σας στο βίντεο που ακολουθεί. Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τσόφλια αυγών, αλεύρι και ζεστό νερό. Εάν θέλετε να προσθέσετε χρώμα στις κιμωλίες σας, θα χρειαστείτε επιπλέον λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής.