Weather approved: 5 κομμάτια που θα σε κρατήσουν ζεστό τις πρώτες κρύες μέρες

29 Νοε 2023, 12:38

Weather approved: 5 κομμάτια που θα σε κρατήσουν ζεστό τις πρώτες κρύες μέρες

Οι πρώτες κρύες μέρες είναι ήδη εδώ, ενώ βαδίζουμε πλέον και επίσημα προς τον χειμώνα. Ώρα λοιπόν να ενισχύσεις τη ντουλάπα σου με ρούχα που όχι μόνο θα σε κρατάνε ζεστό, αλλά θα σου προσφέρουν και μία καθημερινότητα γεμάτη άνεση και κομψότητα. Όποιο και αν είναι το στυλ σου, υπάρχουν κάποια κομμάτια που λειτουργούν ως πασπαρτού, και μπορούν να ντύσουν όλες σου τις στιγμές.

Αν θέλεις να μάθεις ποια είναι, αλλά και διάφορους τρόπους για να τα συνδυάσεις, συνέχισε να διαβάζεις. Παρακάτω έχουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

1. Πουλόβερ
Τα κλασικά πουλόβερ είναι το κατεξοχήν ρούχο του χειμώνα και αποτελεί τη βάση της ανδρικής γκαρνταρόμπας για τις κρύες μέρες. Ανάλογα με τον τρόπο που θα τα φορέσεις, μπορούν να προσδώσουν casual ή επίσημο χαρακτήρα και ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα. Θα τα βρεις συνήθως με στρογγυλή λαιμόκοψη ή σε σχήμα V και είναι η απάντηση στην ερώτηση “Τι φοράμε πάλι σήμερα;”.

Συνδύασέ τα λοιπόν με jeans, cargo ή chino παντελόνια και τα αγαπημένα σου sneakers. Επιπλέον, αν θέλεις να πετύχεις πολλαπλά layers, μπορείς να βάλεις κάτω από το πουλόβερ σου ένα πουκάμισο. Αυτό εκτός από παραπάνω ζεστασιά, θα σου χαρίσει και έξτρα coolness. Μην ξεχάσεις να κλειδώσεις το outfit με το κατάλληλο πανωφόρι, το οποίο θα ολοκληρώσει το look. Σου προτείνουμε να ανακαλύψεις τα αμέτρητα ανδρικά μπουφάν που είναι διαθέσιμα στην αγορά και να βρεις αυτό που όχι μόνο ταιριάζει στο στυλ σου, αλλά “πηγαίνει” και με τις περισσότερες εμφανίσεις σου.

2. Μάλλινη ζακέτα
Ένα άλλο κομμάτι που προσφέρει ζεστασιά και καλό είναι να υπάρχει πάντα στη ντουλάπα σου είναι η ζακέτα. Με κουμπιά ή χωρίς, μπορεί να αλλάξει ύφος σε κάθε σου outfit και προσδίδει κομψότητα και χάρη. Ιδανική για τις μέρες στο γραφείο, ταιριάζει με πουκάμισα, κάθε λογής μπλούζες και αποτελεί μία καθημερινή και safe επιλογή.

Αν πάλι είσαι λάτρης του casual look, σου προτείνουμε να αντικαταστήσεις την κλασική ζακέτα με ένα φούτερ με κουκούλα. Αυτό σου επιτρέπει να χτίσεις το τέλειο street style και να είσαι πάντα άνετος. Στην περίπτωση που δε θέλεις να αποχωριστείς το φούτερ σου ακόμα και τις μέρες του γραφείου, τι θα έλεγες να το συνδυάσεις με πιο κομψά κομμάτια, όπως ένα παλτό, ώστε να πετύχεις το τέλειο athleisure look; Εμείς θα σου λέγαμε ότι αξίζει τον κόπο!

3. Μποτάκια
Αν έπρεπε να συνδέσουμε ένα μόνο είδος ανδρικού παπουτσιού με τις έννοιες του στυλ και της φινέτσας, αυτό θα ήταν αναμφισβήτητα ένα ζευγάρι κομψά μποτάκια. Άνετα και πρακτικά, φοριούνται από το πρωί μέχρι και το βράδυ και σε κρατάνε ζεστό και μοδάτο. Θα τα βρεις σε διάφορες μορφές, από μποτάκια αστραγάλου, μέχρι combat, biker και chelsea boots. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τα λεγόμενα μποτάκια εργασίας, τα οποία συνοδεύουν άψογα μία απλή καθημερινή εμφάνιση.

Επίλεξε λοιπόν αυτά που σου ταιριάζουν και κάνε αμέτρητους συνδυασμούς. Φόρεσέ τα με jeans και υφασμάτινα παντελόνια, με μακριά παλτό και με ζιβάγκο για πιο μυστηριώδη looks. Αρκεί μόνο να λειτουργήσεις με φαντασία και δημιουργικότητα και να φτιάξεις από το μηδέν εμφανίσεις που θα τραβήξουν όλα τα φώτα πάνω σου.

4. Κοτλέ παντελόνια
Τα κοτλέ παντελόνια φαίνεται να έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και είναι αγαπημένα κομμάτια σε πολλές ανδρικές γκαρνταρόμπες. Η ζεστασιά και η κομψότητα που προσφέρουν, τα κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή και με τους κατάλληλους συνδυασμούς χαρίζουν απαράμιλλο στυλ. Αποτελούν σχετικά δύσκολα κομμάτια, καθώς για να αναδείξουν το σώμα σου, πρέπει να ταιριάζουν αρμονικά πάνω σου. Για αυτό το λόγο, βρες το ιδανικό νούμερο για σένα και απόφυγε τα skinny ή τα πολύ φαρδιά κοτλέ παντελόνια.

Μόλις λοιπόν επιλέξεις το κατάλληλο για σένα, σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με μάλλινες μπλούζες με λαιμό ή denim πουκάμισα. Αν θες να είσαι ακόμα πιο ζεστός, ένα πουλόβερ θα σου λύσει τα χέρια και θα κάνει το τέλειο combo. Οι επιλογές είναι πολλές, μένει μόνο να πειραματιστείς με γνώμονα το προσωπικό σου στυλ.

5. Σκούφος
Ο αγαπημένος σκούφος, εκτός από ζεστασιά και άνεση, χαρίζει και cool vibes σε όλες σου τις εμφανίσεις. Ιδανικό κομμάτι για τα κρύα πρωινά του χειμώνα, αποτελεί βασικό αξεσουάρ για κάθε ανδρική ντουλάπα. Η δυνατότητα να συνδυάζεται με κάθε outfit, τον κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αποτελεί καθημερινή προσθήκη στο καθημερινό look για πολλούς.

Αν λοιπόν θες και εσύ να νιώθεις πάντα ζεστός, μην αμελείς να φοράς τον σκούφο σου όλες τις ώρες της ημέρας. Προτίμησε μάλλινα υφάσματα, τα οποία θα αφήνουν το κεφάλι σου να αναπνέει και δε θα σου προκαλούν ενοχλητική φαγούρα και είσαι έτοιμος να αδράξεις κάθε σου στιγμή.

Αν έχεις φτάσει μέχρι εδώ, έχεις δει ήδη κάποιες έξυπνες ιδέες για να βγεις νικητής στη μάχη με το κρύο. Πρόσθεσε τα παραπάνω κομμάτια στα καθημερινά σου outfits και προσάρμοσέ τα πάνω σου. Το παν είναι να φοράς ρούχα που ταιριάζουν στη μοναδική προσωπικότητά σου. Μόνο έτσι θα νιώθεις πραγματικά όμορφος, όλες τις εποχές του χρόνου!