Πώς να απαλλαγείτε μια για πάντα από τις κηλίδες στο πρόσωπό σας

11 Μαρ. 2021, 07:23

Πώς να απαλλαγείτε μια για πάντα από τις κηλίδες στο πρόσωπό σας

Εάν είστε λάτρης της περιποίησης της επιδερμίδας ίσως να έχετε ήδη το ράφι του μπάνιου σας γεμάτο με προϊόντα ομορφιάς.

Χρησιμοποιώντας προϊόντα που έχετε ήδη και κάνοντας μερικές προσαρμογές στη ρουτίνα ομορφιάς σας, μπορείτε να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τις κηλίδες αποτελεσματικά και ανέξοδα. Παρακάτω δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σχολαστικός καθαρισμός

Καθαρίζετε το πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο κάθε βράδυ, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν ο τύπος του δέρματός σας είναι λιπαρός ή μικτός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τζελ καθαρισμού προσώπου. Εάν το δέρμα σας είναι πιο ξηρό, δοκιμάστε ένα καθαριστικό με φυσικά έλαια για να αφαιρέσετε τυχόν συσσωρευμένες ακαθαρσίες.

Μάσκα προσώπου δύο- τρεις φορές την εβδομάδα

Η διατήρηση της ενυδάτωσης του προσώπου σας θα σας βοηθήσει να μειώσετε την εμφάνιση σκοτεινών κηλίδων. Υπάρχουν πολλές μάσκες προσώπου που βοηθούν στη λάμψη του, ελαφρύνοντας ακόμη και τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Χρησιμοποιείστε ορό λάμψης

Για να αντιμετωπίσετε περαιτέρω τις κηλίδες, επιλέξτε έναν ορό λάμψης για να αναζωογονήσετε το θαμπό δέρμα σας και να αποφύγετε τις ελεύθερες ρίζες -ακαθαρσίες και ρύπανση.

Προτιμήστε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα

Το δέρμα σας πρέπει να είναι ενυδατωμένο, αλλά όχι λιπαρό. Μια ελαφριά ενυδατική κρέμα ενυδατώνει το δέρμα σας, αλλά ισορροπεί, επίσης, τα επίπεδα της λιπαρότητάς του.

Διατηρήστε την περιοχή κάτω από τα μάτια σας ενυδατωμένη

Εάν τραβήξετε την προσοχή στην περιοχή των ματιών θα κρατήσετε την προσοχή μακριά από τις κηλίδες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορούς κάτω από τα μάτια για να ενισχύσετε και να φωτίσετε την εμφάνισή σας.