Tα ζώδια σήμερα 12 Φεβρουαρίου: Σελήνη στους Ιχθύες και τόνωση στην ψυχολογία

12 Φεβ. 2021, 08:59

Tα ζώδια σήμερα 12 Φεβρουαρίου: Σελήνη στους Ιχθύες και τόνωση στην ψυχολογία

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθύες και θα είναι έντονος ο συναισθηματισμός. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση και συναισθηματική κατανόηση. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να συζητηθούν συναισθηματικά θέματα, τα ξεκαθαρίσματα θα βοηθήσουν στην τόνωση της ψυχολογίας. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο, θα πρέπει να αξιοποιηθεί σε συνδυασμό με την αντικειμενική σκέψη.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, η οποία θα βοηθήσει στην ψυχολογική τόνωση. Οι τολμηροί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να αναλάβουν ρίσκα και πρωτοβουλίες και δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ανάγκη για αλλαγή. Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για να αναδιοργανωθούν τα πλάνα και τα σχέδια, η αισιοδοξία θα βοηθήσει στο να δοθεί έκταση στις βλέψεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα είναι πιθανό να προκαλέσει αντιδράσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγεις. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες και να βρεις την αισιοδοξία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια μπορεί να υπάρξουν από ανωτέρους του στον επαγγελματικό χώρο που θα σε απογοητεύσουν και πιθανά να σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύσει και την απογοήτευση να σε αποτρέψει από τα οποία σχέδιά σου.

Είναι σημαντικό να αφήσεις την ένταση μακριά από την σχέση και να δείξεις αποζημίωση και αισιοδοξία σε αυτά που μπορείς να προσφέρει στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονες νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου απογειώνοντας τον συναισθηματισμό και τον αισθησιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να τακτοποιήσεις ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Το απόγευμα σου δημιουργεί έντονη αναστάτωση και αμφιβολίες που εκδηλώνεται στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξεκαθάρισε με μεγαλύτερη ευκολία ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οι συνεργασίες σου καθώς έχεις την δυνατότητα να ισορροπήσεις για να δημιουργήσεις αρμονικό πλαίσιο με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή. Μην χάσεις την ευκαιρία.

Η καχυποψία θα είναι κακός σύμβουλος σε πιθανά συμπεράσματα που θα βγάλεις για το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια δεν επιτρέπει με ευκολία να εκδηλώσεις συναισθήματα σε νέο πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα που σε απασχολούν. Το απόγευμα μπορεί να φέρει εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω διαφωνιών που έρχονται στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερένταση στο εργασιακό περιβάλλον λόγω της εμμονής που δείχνεις να επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς κυκλοθυμικές συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν να υπάρχει ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που όμως νιώθεις ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον δημιουργώντας κόντρες με τους ανωτέρους. Η μέρα σε βοηθά να βρεις την ισορροπία και την αισιοδοξία μέσα από τη σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις ή εμπόδια που προκαλούνται από συνεργάτες σου. Φρόντισε να ξεπεράσεις τις οποίες διαφωνίες ή προκαταλήψεις κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες δείχνοντας σου αγάπη. Φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η το πάθος δείχνεις λειτουργεί σαν μαγνήτης σε πρόσωπα που ενθουσιάζονται από τη συμπεριφορά σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε εμμονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το απόγευμα σε βοηθά να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που σε έχουν πληγώσει παλαιότερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε μελλοντικές φιλοδοξίας ή προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Οι καθημερινές υποχρεώσεις φορτίζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στο εργασιακό περιβάλλον με άκρως απότομο και εριστικό τρόπο.

Ρομαντισμός και έντονη ευαισθησία δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα και θα απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που έρχεται για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε κόντρες με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε οικονομικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα σε βοηθά να αφήσεις πίσω τις όποιες εντάσεις περνώντας όμορφα με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου εντείνονται ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να πάρει το πάνω χέρι και να επηρεάσει σημαντικά συναλλαγές βάζοντας εμπόδιο σε θετικές εξελίξεις για εσένα.

Έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να αποφορτιστεί της. Το ταίρι σου θα είναι εκεί για να σε χαλαρώσει με το χιούμορ για την ευχάριστη διάθεση του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα επηρεάζει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυξάνεται η επιθετικότητα απέναντί σου. Το απόγευμα μπορεί να βοηθήσει ώστε να πετύχεις το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα στον επαγγελματικό χώρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να κατεβάσεις την ένταση και να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση πιθανές επιθέσεις από συνεργάτες του. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να προστατεύσεις συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα.

Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους απέναντι σε εριστικές και επιθετικές διαθέσεις που μπορεί να εκδηλώσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο δεν αποκλείεται να προκύψει, όμως η ένταση που εκδηλώνει θα λειτουργήσει απογοητευτικά για την όποια πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές κόντρες στο εργασιακό περιβάλλον. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να κολλήσεις στην ένταση, αξιοποίησε τις στιγμές για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δυσκολίες μπορεί να βρεις στην διεκπεραίωση καθημερινών υποθέσεων ή εργασιακών ζητημάτων που έχεις αναλάβει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα στη δουλειά που θα σε απογοητεύσουν με την απολυτότητα που τους διακρίνει, φρόντισε να το ξεπεράσεις γρήγορα.

Προσπάθησε να χαρείς μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη κόντρες που σε επηρέασαν και χάλασαν την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα σε προσελκύουν καθώς η γοητεία σου δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ανασφάλειες στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα σε βοηθά να κλείσεις παλιότερες υποθέσεις οικονομικής φύσεως.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν εδώ και καιρό με θετικό τρόπο για εσένα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την έντονη διαίσθηση σου και το επιχειρηματικό δαιμόνιο που θα σου δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αδιαλλαξία θα παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση καθώς δεν μπορείς να εκφράσεις με αρμονικό τρόπο τους φόβους σου δημιουργώντας εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να φύγουν μακριά σου λόγω της απότομης συμπεριφοράς που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με οικογενειακά πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές γνωριμίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν για θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη τους. Αξιοποίησε πιθανές γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά σε σημαντικές συνεργασίες άκρως προσοδοφόρες για εσένα.

Η φιλική προσέγγιση και η επικοινωνία με το ταίρι σου δημιουργούν την διάθεση να ξεπεράσεις τις δυσκολίες αντιμετωπίζεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο έρχονται πρόσωπα πολλά υποσχόμενα για την προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ σε βοηθά να λειτουργήσεις αρμονικά στον επαγγελματικό χώρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ανάγκη για αρμόνια στον επαγγελματικό χώρο κυριαρχεί καθώς με αισιοδοξία και κατανόηση για τους άλλους μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην προσωπική καταξίωση και στην επίτευξη των στόχων σου. Πιθανές είναι οι οικονομικές συζητήσεις.

Η έντονη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλώσεις θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση αν δεν καταφέρεις να την περιορίσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα, όμως ο τρόπος που επικοινωνείς και συμπεριφέρεσαι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δημιουργεί όμορφη αίσθηση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τις απαιτήσεις για τη νευρικότητα απέναντι σε συνεργάτες και ανωτέρους σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου, φρόντισε να μην επιτρέψει σε εσωτερικές διαμάχες να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου. Ο γνώμονας σου θα πρέπει να είναι το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η σκληρότητα δεν θα συμβάλει στην επίλυση ζητημάτων στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να δεις ότι δεν έχεις ακόμα κατασταλάξει τι πραγματικά θέλεις σε προσωπικό επίπεδο