Oι ερωτικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας για όλα τα ζώδια. Μέχρι τις 22/4

12 Απρ. 2021, 10:30

Oι ερωτικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας για όλα τα ζώδια. Μέχρι τις 22/4

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/04/2021 – 18/04/2021
Μια ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα ξεκινά για τις σχέσεις μας, που άλλες φορές θα δοκιμαστούν πιο έντονα με τα τετράγωνα Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 12/4 και Ήλιου-Πλούτωνα στις 16/4 κι άλλες θα είναι αφορμή για περισσότερη χαρά και στήριξη με το καταπληκτικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη στις 14/4, το εξάγωνο Ήλιου-Δία στις 15/4 και το τρίγωνο Άρη-Δία στις 17/4. Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ πιο δυνατή εβδομάδα από πλευράς όψεων για να κυνηγήσουμε στον έρωτα αυτό που επιθυμούμε περισσότερο και να επικοινωνήσουμε τις επιθυμίες μας με τον σωστό τρόπο σε αυτόν-ή που θέλουμε να μας ακούσει. Μια αλλαγή στη θέση της Αφροδίτης την Τετάρτη το βράδυ που αποχωρεί από τον Κριό και περνά στον Ταύρο για το υπόλοιπο του Απριλίου θα δρομολογήσει πολύ διαφορετικά τα πράγματα στις σχέσεις μας. Μέχρι τις 22/4 οι δυνατότητες σταθερότητας είναι σημαντικές.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη τη Δευτέρα, συνοδευόμενη από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, δημιουργεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας μεγαλύτερη αναμόχλευση στις σχέσεις σας και μια πιεστική ανάγκη από την πλευρά σας να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια ερωτική σχέση, ειδικά αν είστε γεννημένες-οι στο τρίτο δεκαήμερο. Απλά προσπαθήστε να το κάνετε με όσο πιο ψύχραιμο τρόπο μπορείτε. Η Νέα Σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα μιας «φρέσκιας» αρχής σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή ενός νέου ξεκινήματος σε μια καινούρια σχέση. Με κάποιο τρόπο οι θετικές όψεις του Ήλιου στο ζώδιο σας με τον κυβερνήτη σας Άρη και τον Δία σας εφοδιάζουν με καθαρή κρίση και ξέρετε τι να διεκδικήσετε και πώς. Μια συζήτηση με τον σύντροφο σας, που θα του εξηγείτε τις σκέψεις και τις βαθιές επιθυμίες σας για να δείτε αν συμβαδίζετε και συντονίζεστε σωστά, θα σας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα προς τα πού πάει η σχέση σας. Αν είστε μόνες-οι θα είστε πιο έτοιμες-οι να ανοίξετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες και να δώσετε χώρο σε ένα νέο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είστε σε μια σχέση που νιώθετε ότι φέρετε το μεγαλύτερο βάρος των υποχρεώσεων ή ότι νοιάζεστε πολύ περισσότερο εσείς για τη διατήρηση της παρά ο σύντροφος σας, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Δευτέρα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε εξαιρετική δυσφορία και να οδηγηθείτε σε μια σύγκρουση. Από την άλλη, η πίεση μπορεί να προέρχεται όχι από την ποιότητα της σχέσης, αλλά ίσως από προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο σύντροφος σας στη ζωή του άσχετα από σας. Ο Ερμής, κυβερνήτης στον τομέα του έρωτα, θα είναι αρκετά ενεργός αυτή την εβδομάδα και πιθανώς να φέρει κάποιες εξελίξεις. Την Τετάρτη το βράδυ θα περάσει στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη, έτσι αν μπορεί να είχατε έναν κρυφό έρωτα ίσως να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας στην άλλη πλευρά. Αν είστε μπλεγμένοι με μια σχέση που πρέπει να διατηρήσει τη μυστικότητα της, να είστε πιο προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η ερωτική σας ζωή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα μετά τις 14/4 και για το υπόλοιπο του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικούς οιωνούς, καθώς η Νέα Σελήνη και οι συνακόλουθες όψεις του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ήλιο και τον Δία δίνουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα στην εβδομάδα. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο μέσα από τον φιλικό ή τον κοινωνικό σας κύκλο, πιθανώς ακόμη και από τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Αν είστε ενεργοί σε εφαρμογές γνωριμιών, μπορεί να έχετε μια πληθώρα επαφών και συζητήσεων αυτή την εβδομάδα. Ακόμη, επειδή υπάρχει μεγάλη έμφαση στον τομέα των φίλων, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δεχτείτε την πρόσκληση από μια φίλη-ο που θέλει να σας κάνει μια γνωριμία με κάποιον-α από τον δικό του κύκλο. Ο ενδέκατος οίκος που υπάρχει τόση κινητικότητα αυτή την εβδομάδα αφορά περισσότερο τους φίλους, αλλά μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε φιλικό επίπεδο και να μεταλλαχθεί σε κάτι πολύ πιο ερωτικό στη συνέχεια. Μην είστε αρνητικοί. Αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο και είστε δεσμευμένοι, προσέξτε την Δευτέρα και την Παρασκευή τις εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας εξαιτίας της Νέας Σελήνης η προσοχή σας είναι στραμμένη περισσότερο στην καριέρα, την επαγγελματική σας ζωή και τις συνθήκες σε σχέση με αυτή, παρά στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων. Ένα σενάριο βέβαια που παίζει είναι να κάνετε μια γνωριμία μέσω δουλειάς με κάποιο άτομο που σας προκαλεί κι ερωτικό ενδιαφέρον. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να αντιμετωπίζετε μια πιο πιεστική κατάσταση σε μια σχέση ή μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να επηρεάζουν και τη δική σας διάθεση. Μολονότι δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε κάτι άλλο πέρα από δουλειά, ευθύνες και υποχρεώσεις, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο το βράδυ της Τετάρτης σιγά σιγά θα επαναφέρει τη διάθεση σας, θα δώσετε περισσότερο χρόνο και στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ
Οι σχέσεις και ο έρωτας εξακολουθούν να είναι μέσα στις προτεραιότητες σας κι αυτή την εβδομάδα του Απριλίου. Η Νέα Σελήνη συνοδευόμενη από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μπορεί όμως να μετατρέψει κάποια από αυτές σε πεδίο μάχης. Όπου ενεργοποιείται η Πλουτώνια ενέργεια βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα, καταπιεσμένα συναισθήματα, θυμός, παιχνίδια εξουσίας ή εκδίκησης, που καλά θα κάνετε -ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο- να τα προσέξετε. Οι υπόλοιπες όψεις της εβδομάδας είναι θετικές, με προεξέχουσα αυτή της 15ης Απριλίου με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία ή αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε αποφάσεις για συμβίωση ή και επισημοποίηση. Η Αφροδίτη θα περάσει στις 14/4 το βράδυ στον τομέα της καριέρας κι έτσι σταδιακά ο Απρίλιος θα στρέψει την προσοχή σας κυρίως στα επαγγελματικά. Το τελευταίο ευχάριστο και με δυνατότητες στον ερωτικό τομέα για τον μήνα αυτό είναι το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Αξιοποιήστε το δεόντως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς συνοδεύεται κι από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη καταπόνηση στις σχέσεις, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή αν είχατε χωρίσει και υπάρχουν ακόμη θέματα διατροφών, οικονομικών αντεκδικήσεων, μπορεί να είναι μια πολύ έντονη εβδομάδα. Από την άλλη, ίσως έχετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις να πάρετε σε σχέση με τα κοινά οικονομικά σας, μια αγορά ή μια επένδυση που θέλετε να κάνετε από κοινού. Απλά μην αναλωθείτε σε συζητήσεις τύπου αυτό είναι δικό μου, αυτό είναι δικό σου κλπ. Συνήθως αυτός που προσφέρει περισσότερα υλικά θεωρεί ότι έχει μεγαλύτερο έλεγχο στη σχέση. Πιθανώς αυτό να πρέπει να το συζητήσετε εκτενέστερα. Από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο, σε ένα πιο φιλικό προς το δικό σας, ζώδιο, εξισορροπώντας κάπως τα πράγματα και προσφέροντας ευκαιρίες γνωριμιών στους αδέσμευτους.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη ένταση, εξαιτίας της όψης τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που γίνεται ακριβείας την Δευτέρα κατά το σχηματισμό της Νέας Σελήνης. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στη σχέση ή τον γάμο σας κι αυτή την ένταση να τη φέρνει ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ή ακόμη και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Προσέξτε την ίδια τάση και την Παρασκευή με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα πράγματα κάπως, συζητήστε πολύ και ανοιχτά με τον σύντροφο σας και προσπαθήστε να αναθερμάνετε τη σχέση. Οι καταπληκτικές όψεις Ήλιου-Άρη, Άρη-Δία και Ήλιου-Δία επιτρέπουν μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Κάποιοι μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική νέα γνωριμία που θα έχει ευτυχή κατάληξη ή μπορεί να κάνετε σχέδια για επισημοποίηση και γάμο. Το πιο σημαντικό σε αυτή την εβδομάδα είναι ο διάλογος. Όχι μόνο να πείτε αυτά που νιώθετε, κυρίως να ακούσετε την άλλη πλευρά και να κατανοήσετε τους προβληματισμούς της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως η πιο ερωτική πράξη με τη Νέα Σελήνη στον Κριό είναι να βοηθήσετε τον σύντροφο σας να βρει λύσεις με τα δικά του θέματα, δείχνοντας του έτσι πόσο τον-ην σκέφτεστε και πόσο θέλετε να αποτελείτε το στήριγμα του-ης στα δύσκολα. Από την άλλη, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο με την όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σας βγει μια περίεργη αντίδραση και να ξυπνήσει μέσα σας το «τέρας» της ζήλιας ή της κτητικότητας. Προσπαθήστε να το χαλιναγωγήσετε και να αυτοκυριαρχηθείτε τόσο την Δευτέρα όσο και την Παρασκευή. Την Τετάρτη το βράδυ θα περάσει στον Ταύρο η Αφροδίτη δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες και προοπτικές για την προσωπική σας ζωή. Θα επιθυμείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας, ενώ θα είστε και πιο ανοιχτοί σε φλερτ και νέες γνωριμίες. Ο Απρίλιος θα αρχίσει από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα να αποκτά πιο ερωτική διάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της σεξουαλικότητας σας ξεσηκώνει και ενεργοποιεί τις ερωτικές σας επιθυμίες. Αν δεν έχει συμβεί ήδη κάτι τέτοιο, δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί μέσα στην εβδομάδα αυτή. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί ακόμη και σε συζητήσεις με νέα άτομα που μπορεί να συναντάτε τυχαία, διότι ποτέ δεν ξέρεις πώς όλο αυτό μπορεί να εξελιχτεί. Αν είστε ήδη σε μια σχέση χαράς ευαγγέλια, καθώς και η διάθεση σας θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και το ταίρι σας θα συντονίζεται καλύτερα. Αξιοποιήστε την εβδομάδα αυτή, καθώς είναι από τις πιο όμορφες από πλευράς όψεων για την ερωτική σας ζωή. Την Τετάρτη το βράδυ η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο κι εκεί θα κατευθυνθούν μετά τις 19/4 Ερμής και Ήλιος, αλλάζοντας τις προτεραιότητες και δίνοντας έμφαση στον τομέα της εργασίας και της υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη την Δευτέρα, που μιλά για νέα ξεκινήματα στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, έρχεται με μια δύσκολη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Κριό και τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Χρόνια τώρα ο Πλούτωνας σας αλλάζει με κάθε πιθανό τρόπο από μέσα προς τα έξω, διαφοροποιώντας ακόμη και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα θα σας υπενθυμίσει την παρουσία του στο ζώδιο σας, τόσο την Δευτέρα όσο και την Παρασκευή, καθώς Αφροδίτη και Ήλιος του πάνε κόντρα. Ο Πλούτωνας αναφέρεται σε παιχνίδια εξουσίας, σε ζήλιες, αρνητικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα, αλλαγές και μεταμόρφωση. Μήπως μια δική σας αλλαγή, ειδικά αν είστε γεννημένες-οι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί πλέον να επηρεάζει και τη σχέση σας; Ο διάλογος είναι πάντα η καλύτερη λύση, γι’ αυτό μη διστάσετε να πείτε αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε. Από την Τετάρτη το βράδυ περνώντας η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση, ενώ ξεκινά κι ένα ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα για τις-ους αδέσμευτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Άρη στους Διδύμους μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο που κυβερνά τον έρωτα, το παιχνίδι και τα φλερτ, σε τόσες θετικές όψεις αυτή την εβδομάδα (με αποκορύφωμα το τρίγωνο του με τον Δία στο ζώδιο σας στις 17/4, αλλά και τον Ήλιο κυβερνήτη στον τομέα των σχέσεων να συμμετέχει σε δυο ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά εξάγωνα με τον Άρη και τον Δία στις 14/4 και 15/4 αντίστοιχα) οι προοπτικές στην προσωπική σας ζωή είναι πολύ πιο αισιόδοξες. Αυτό αφορά και τους αδέσμευτους, που μπορεί να ψάχνουν μια νέα γνωριμία, αυτούς που είναι στο ξεκίνημα μιας κατάστασης αλλά τα πράγματα είναι σύνθετα και δεν υπάρχει σιγουριά, αλλά και τους δεσμευμένους. Όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα σε αυτή την εβδομάδα, που η τύχη και οι ευκαιρίες θα είναι με το μέρος σας. Το μόνο αγκάθι είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, που δείχνει για όσους είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ότι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα νέο ξεκίνημα είναι το τέλος μιας αδιέξοδης κατάστασης. Αξιοποιήστε το επόμενο Σαββατοκύριακο καθώς θα είναι το πιο όμορφο του Απριλίου για τα ερωτικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Καθώς η Σελήνη κυβερνά τις ερωτικές σας σχέσεις και γενικότερα τα φλερτ και τους έρωτες στη ζωή σας, η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Επειδή αυτό το φεγγάρι πέφτει μέσα στον τομέα των αξιών σας, είναι η στιγμή να αποτιμήσετε πόσο η σχέση σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση, πίστη στον εαυτό σας και πόσο μπορεί να σας σαμποτάρει. Αν διακρίνετε έστω και μια αμφιβολία δεν είναι κακό να το συζητήσετε και να μην το αφήσετε σαν σκιά να πλανάται πάνω από τη σχέση. Την Τετάρτη το βράδυ η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, σε ένα ζώδιο πολύ πιο φιλικό προς το δικό σας και μολονότι δεν αφορά ξεκάθαρα τα ερωτικά σας, ο έρωτας θα είναι στο μυαλό σας και θα είστε πιο πρόθυμοι να δείξετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σας. Ευνοεί περισσότερο επαφές και συναντήσεις από αυτή τη θέση που θα διατηρήσει μέχρι το τέλος του μήνα.

asibiliou.gr/