Tα ζώδια σήμερα 22 Απριλίου: H Σελήνη φέρνει πρόσωπα - κλειδιά

22 Απρ. 2021, 06:53

Tα ζώδια σήμερα 22 Απριλίου: H Σελήνη φέρνει πρόσωπα - κλειδιά

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο και ευνοούνται για όλα τα ζώδια οι διεκπεραιώσεις και τακτοποιήσεις, οργανώνονται τα πλάνα για το μέλλον και οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες και σκεπτόμενες. Προσοχή στην αυστηρή κριτική, για να μην δημιουργηθούν πιέσεις και αρνητισμοί απαραίτητη θα είναι η αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον.

 
Σοβαρές θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν, στην περίπτωση που ακουστούν υποσχέσεις θα τηρηθούν και μάλιστα κατά γράμμα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με υγεία, φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για προγράμματα υγιεινής διατροφής.

 
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις επιλογές τους, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές και ασυντόνιστες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι μελετημένα, ελλοχεύει κίνδυνος η υπεραισιοδοξία να οδηγήσει σε λάθη που θα έχουν οικονομικό αντίκτυπο. 

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επαγγελματικές διεκδικήσεις και επιδιώξεις. Δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, ώθηση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις. 

 
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο αισιόδοξες θα κάνει τις διαθέσεις, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες, η αποφασιστικότητα θα φέρει θετικά αποτελέσματα. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, έχει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να μιλήσεις και να έρθεις πιο κοντά με κοντινά σου πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές όπου οι συζητήσεις και η χαλαρότητα κυριαρχούν και σου δίνουν ανάσες μετά από μία δύσκολη περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που αρχικά μπορεί να σε απογοητεύουν, όμως στην πορεία της ημέρας βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που χρειάζεται για να δώσεις λύσεις. Προσοχή σε αιφνιδιαστικές καταστάσεις το βράδυ που θα ανακοινώσουν φόβους, περιττά έξοδα δεν αποκλείονται.

Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες και απογοήτευση στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες από την δουλειά σου, που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου προκαλώντας σου έντονη ανασφάλεια αλλά και πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο συναισθηματισμός εντείνει τις ευαισθησίες σου και δεν αποκλείεται να φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Δεν χρειάζεται να δώσεις λύσεις, φρόντισε να βρεις μέσα σου την αυτοκυριαρχία που απαιτείται για να ισορροπήσεις και να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα πράγματα με λογικό τρόπο. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ανάγκη για απόλαυση γιατί είναι αυτή που μπορεί να σου κοστίσει ακριβά και τελικά να παίξει ρόλο σε ψυχολογικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου. Μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν στην ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν που θα εντείνει τους φόβους και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια όμως είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να αφουγκραστείς πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς η εξέλιξη δεν θα σε ικανοποιήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να σου τονίσουν ότι χρήζουν λύσης. Όμως σήμερα δεν είναι η κατάλληλη καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη πως πρέπει να κινηθείς και μπορεί να κάνεις λάθη. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές δεσμεύσεις που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Οι εγωιστικές τάσεις που εκδηλώνεις θολώνουν τις σκέψεις σου και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να χαλιναγωγήσει στον εγωκεντρισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε προσωπικό επίπεδο και αυτό δεν επιτρέπει να αφεθείς στην αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό για τα πεπραγμένα του τελευταίου χρόνου. Έτσι δεν θα διστάσεις να απομονωθείς μακριά από όλους και όλα και να αναλογιστείς τις συνέπειες των πράξεών σου ή πιθανών καταστάσεων που σε έχουν επηρεάσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει ξεπερνώντας τις οποίες απογοητεύσεις και άγχη μπορεί να σε φορτίζουν. Αξιοποίησε πιθανές συμμαχίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε βοηθούν να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία και να προχωρήσεις με βήμα ταχύ προς τα όνειρά σου.

Ξαφνικές πρόσκλησης από την παρέα σου δημιουργούν το καλύτερο δυνατό σκηνικό στη σχέση και απογειώνουν τη διάθεση. Το ταίρι σου και εσύ μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές και συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει κάτι που θα σε αιφνιδιάσει με την πρωτότυπη σκέψη και θεώρηση της ζωής.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αφήνεις πίσω την έντονη επαγγελματική περίοδο που βίωσες στρεφόμενος στον φιλικό περίγυρο και στην ανάγκη για επικοινωνία που σε διακρίνει. Πρωτότυπες ιδέες και επαναστατικές δράσεις θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχετε την ίδια φιλοσοφία σε κοινωνικά ζητήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν νωρίς το πρωί είναι εύκολο να ξεπεραστούν καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες έχεις αναλάβει. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά και σε οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου.

Πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις θα αιφνιδιάσουν εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε να ξεπεράσεις την κούραση και να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να έρθει κεραυνοβόλος έρωτας που θα παίξει κομβικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, περνάς σε μία περίοδο όπου η κοινωνική καταξίωση και η αυτοπροβολή έχουν μεγάλη σημασία για εσένα για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πάρε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ξεπεράσουν τα οποία εμπόδια υπάρχουν και να επικεντρωθείτε με τους συνεργάτες σου σε κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό για εσάς. Η θετική σκέψη θα συμβάλει στο να επικρατήσει η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα σε πιθανές συζητήσεις για νέες συνεργασίες.

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαράς, και πάθους με το ταίρι σου αιφνιδιάζοντας θετικά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον μπορεί να απογειώσει την ψυχολογία σου και να σε γεμίσει αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να περάσεις όμορφα και να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να σε προβληματίζουν όμως οφείλεις να παραδεχθείς ότι η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί στις σωστές κινήσεις και αποφάσεις. Πιθανές ανατροπές να εντείνουν τον εκνευρισμό και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Η ένταση κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες και η ζήλια δεν επιτρέπουν να ξεφύγεις από τη νευρικότητα. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα κοστίσουν για αυτό να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά από την δουλειά για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες καθώς έρχονται στην επιφάνεια βαθύτεροι φόβοι που μπορεί να σου δημιουργούν την ανάγκη απομόνωσης και απομάκρυνσης από τον ευρύτερο περίγυρο σου. Η εσωτερική ένταση μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα του δημιουργήσουν προβλήματα, προσπάθησε να το αποφύγεις. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που επιδιώκεις καθώς ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σου βοηθά στο να υπάρξουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες. Προσοχή σε πρόσωπα που έρχονται αιφνιδιαστικά και μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως πιθανότατα να απομακρυνθούν επαγγελματικά με τον ίδιο αιφνιδιαστικό τρόπο που ήρθαν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να ανατρέψεις τη ρουτίνα στη σχέση σου και να αιφνιδιάσει θετικά το ταίρι σου με μία έκπληξη που θα απογειώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία από την δουλειά που θα απογειώσει το συναίσθημα και θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς αυτό που είναι σημαντικό για εσένα την επόμενη περίοδο είναι να υπάρξει αρμονία και να επικρατήσει ισορροπία με πρόσωπα που είναι σημαντικά στο περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και οι αγγαρείες στη δουλειά μπορεί να σε αγχώνουν. Βρίσκεις όμως τον τρόπο να ελιχθείς και να αντιληφθείς ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις για να σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

Αξιοποίησε την ημέρα για να λύσεις τρέχοντα ζητήματα που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου και να δημιουργούν εντάσεις χωρίς ουσιαστικούς λόγους. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να ανατρέψει την καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος λόγω των υψηλών απαιτήσεων. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και να μπεις σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να ξεφύγεις από επαγγελματικά ζητήματα από πιθανά σε απασχολούν έντονα και μπορεί να σε καταπιέζουν. Εμπορικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανόν να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δείχνεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει στην ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς τα συναισθήματα απογειώνονται λόγω της ευχάριστης διάθεσης που υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει κάτι που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα απογειώνει το κέφι, την χαρά και την ανάγκη για διασκέδαση. Είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς καθώς η γενναιοδωρία και η λάμψη σου μαγνητίζουν τα βλέμματα. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και τις υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν έντονα. Είναι θετικό το γεγονός ότι έχεις υπομονή και επιμονή για να πετύχεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία έτσι ώστε να είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τις δεσμεύσεις. Προσοχή σε ανατροπές που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις.

Αξιοποίησε την ευκαιρία να ανατρέψεις τα δεδομένα στη σχέση σου και να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει κάτι που θα σε αιφνιδιάσει και θα σε οδηγήσει να επανεξετάσεις τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, οι ευαισθησίες σου δεν επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει η οικογένεια και μπορεί να οδηγηθεί σε λανθασμένα μονοπάτια πληγώνοντας τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις κωμικές συζητήσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις υποθέσεις εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα. Ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς μπορεί να χαράξει επιτυχημένους δρόμους για εσένα. Είναι σημαντικό να νιώσεις ασφάλεια με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και στο συγκεκριμένο κομμάτι η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη.

Σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο, μην χαλάσεις την ατμόσφαιρα με πιθανά ξεσπάσματα λόγω έντονης ευαισθησίας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώρια για να συμμετέχεις δυναμικά στο φλερτ.