Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάιο

29 Απρ. 2021, 07:32

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάιο

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάιο. Για κάποιους θα είναι σούπερ, κάποιοι άλλοι θα αντιμετωπίσουν εμπόδια κι αναποδιές. Δε χρειάζεται όμως ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία! 

Τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Μάιο είναι τα εξής:


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τέλος τα συγχωροχάρτια

Με τον Άρη να βρίσκεται απέναντί σου όλο τον Μάιο, όπως γίνεται αντιληπτό, ο πιο ευαίσθητος τομέας είναι οι σχέσεις σου και εκεί θα "χτυπηθείς", ενδεχομένως για να καταλάβεις ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τα επαγγελματικά σου, όπως οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και απαιτούν μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Σαφώς και τους αγαπάς και τους νοιάζεσαι, όμως θα πρέπει να τους το δείξεις κιόλας, έτσι ώστε να μειώσεις τα παράπονα ή τη δυσαρέσκειά τους. Ίσως ο/η σύντροφος ή ένας συνεργάτης σου αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και χρειαστεί τη βοήθεια ή τη στήριξή σου, ίσως όμως και να μην συγχωρεί πια μια δική σου ψυχρότητα ή έλλειψη κατανόησης ή έντονου ενδιαφέροντος και θελήσει να σε εγκαταλείψει. Και δε σου φτάνουν όλα αυτά, θα έχεις και προβλήματα με τη δουλειά σου, ενδεχομένως και μια ενόχληση στην υγεία σου.

ΚΡΙΟΣ: Μάζεψε το σπίτι σου
Με τον Άρη στον Καρκίνο και 4ο ηλιακό σου οίκο, όλο τον Μάιο, οι εντάσεις και οι καβγάδες με τα άτομα της οικογένειάς σου δε θα σταματήσουν. Πολλά θα είναι αυτά για τα οποία θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να κάνεις ή να αποδεχτείς και θα κλωτσήσεις, ενώ οι επιθετικές συμπεριφορές εναντίον σου και οι παρεμβάσεις στην προσωπική σου ζωή δε θα είναι λίγες. Είναι πιθανό να νιώθεις συναισθηματικά εγκλωβισμένος σε θέματα και καταστάσεις του παρελθόντος και να μην μπορείς να προχωρήσεις. Από την άλλη, βλάβες και τεχνικές εργασίες θα είναι συχνό φαινόμενο, όπως επίσης και θέματα υγείας ενός αγαπημένου προσώπου που θα χρειαστεί τη φροντίδα σου. Προσοχή χρειάζεται και η υγεία σου, κυρίως αν κάνεις καταχρήσεις, αλλά και η δουλειά σου γιατί ενδέχεται να σκάβεται λάκκος πίσω από την πλάτη σου.

ΖΥΓΟΣ: Έχε μάτια και πίσω από την πλάτη
Όσο κάποια θέματά σου παραμένουν ανοιχτά, τόσο πιο πολύ δε θα συγκεντώνεσαι στα επαγγελματικά σου, με αποτέλεσμα είτε να κάνεις λάθη είτε να αφήνεις δουλειές που κάποια στιγμή θα γίνουν βουνό και θα καταβάλλεις τον διπλάσιο κόπο και χρόνο για να τις τελειώσεις. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι κάποια πράγματα που νομίζεις, δεν ισχύουν και αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να δεις το αληθινό πρόσωπο ανθρώπων και καταστάσεων και να μη σου αρέσει καθόλου, στον εργασιακό σου χώρο. Λάθη, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και εξαπατήσεις παίζουν δυνατά. Από την άλλη, ο Άρης στον 10ο οίκο σου, εκτός από την μεγάλη πίεση και το άγχος, σε κάνει ευερέθιστο κι εκνευρίζεσαι ή ξεσπάς με το παραμικρό, οπότε και οι σχέσεις με τα συγκεκριμένα άτομα θα είναι δύσκολες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάνε κράτει
Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό σου οίκο, τον Καρκίνο, τα έξοδά σου θα διπλασιαστούν, οπότε το άγχος και η ανασφάλεια θα σε κυριεύσουν, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να σε πιάσει μια ξαφνική καταναλωτική μανία, με αποτέλεσμα να χαλάς περισσότερα χρήματα από όσα παίρνεις. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου, καθώς οι επιθυμίες σου θα είναι πολλές και έντονες κι ίσως κάποια στιγμή χάσεις τη μπάλα. Επιπλέον, στις 26 του μήνα έρχεται η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς, στον άξονά σου, που είναι και ολική Σεληνιακή, η οποία θα σου ξαναφέρει στο προσκήνιο και θέματα προηγούμενων μηνών, αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά θα δημιουργήσει και καινούργια, με ψέματα, εξαπατήσεις και πλάνες από ή σε βάρος σου. Πολλά ίσως βγουν τώρα στη φόρα, θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου και φυσικά η συνοχή και η ανθεκτικότητά τους, οπότε δεν αποκλείεται να κλείσει οριστικά ο κύκλος κάποιας από αυτές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε μας φτάναν τα δικά μας...
Ο Άρης στον Καρκίνο θα συνεχίσει να σε ταλαιπωρεί οικονομικά όλο τον μήνα, με ξεχασμένους (από σένα) λογαριασμούς, φόρους, ασφάλειες και δόσεις που πρέπει να πληρώσεις και φυσικά αν είσαι σε φάση "δεν έχω μαντίλι να κλάψω" θα σε πιάσει το άγχος. Από την άλλη, προσοχή θέλουν και τα άτομα που σε πλησιάζουν ερωτικά, καθώς είτε θα σου βγάλουν το λάδι στην πορεία είτε θα γίνουν τσιμπούρια και δε θα μπορείς να τα ξεφορτωθείς εύκολα. Παίζει εδώ και μια παρενόχληση. Έχεις και μια έκλειψη στο ζώδιό σου να αντιμετωπίσεις στις 26, με... εχθρική συμμετοχή του Ποσειδώνα, οπότε πολλά μπορεί να γίνουν τόσο στις σχέσεις σου, τις επαγγελματικές και τις προσωπικές, όσο και τα οικογενειακά σου που θα σε απογοητεύσουν οικτρά, ενώ δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι το παραμυθάκι σου έχει δράκους, μάγισσες, κλέφτες και απατεώνες. Ζημιές στο σπίτι σου είναι επίσης πιθανές. 

.astrology.