Αυτό το ζώδιο είναι το πιο διαβολικό, λέει αστρολόγος – Μην δεις τον κακό εαυτό του

02 Δεκ. 2023, 20:22

Αυτό το ζώδιο είναι το πιο διαβολικό, λέει αστρολόγος – Μην δεις τον κακό εαυτό του

Ο καθένας έχει κάποιες στιγμές που είναι λίγο κακός και φέρεται άσχημα σε άλλους. Ωστόσο, ένα ζώδιο είναι ιδιαίτερα καλό στο να μπορεί να συμπεριφερθεί κακά, σύμφωνα με μία αστρολόγο.

Η Μάντισον Κάρτερ αποκάλυψε ποιο ζώδιο είναι το «πιο κακό» και «δόλιο» σύμφωνα με την αστρολογία.

Ο Σκορπιός είναι το πιο «διαβολικό» ζώδιο

Η αστρολόγος υποστηρίζει ότι ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που βρίσκεται στο νούμερο ένα στην «πιο απεχθή λίστα» του Astrofame.  «Χωρίς πολύ σασπένς, το τρόπαιο για το πιο κακό ζώδιο πηγαίνει στον Σκορπιό».

«Η προσωπικότητα του Σκορπιού είναι γεμάτη από τόσα πολλά περίπλοκα στρώματα, ωστόσο τα χαρακτηριστικά που λάμπουν περισσότερο είναι τα πιο πονηρά τους. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και μην φτάσετε να δείτε την κακή πλευρά αυτού του τύπου».

Τα άλλα δύο πιο «κακά» ζώδια

Το δεύτερο πιο «κακό» ζώδιο είναι ο Λέων, σύμφωνα με την αστρολόγο, γι’ αυτό πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

«Είναι φυσικό το ζώδιο που αγαπά να συγκεντρώνει την προσοχή να έχει κακό μυαλό. Ο Λέων λατρεύει να είναι ο πρωταγωνιστής του σόου και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο προσκήνιο! Ο Λέων είναι το ζώδιο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει διάσημο και δεν είναι έτοιμος να αφήσει την ευκαιρία του να φύγει μέσα από τα χέρια του».

Στην τρίτη θέση της λίστας με τα πιο «διαβολικά» ζώδια βρίσκονται οι Παρθένοι, που η Μάντισον ισχυρίζεται ότι είναι «κακές ιδιοφυΐες». Σύμφωνα με την αστρολογία, οι Παρθένοι είναι από τα πιο «έξυπνα» ζώδια. Ωστόσο, το μυαλό τους μπορεί να μην χρησιμοποιείται πάντα με σωστό τρόπο. Η Μάντισον τόνισε ότι «συχνά χρησιμοποιούν τη δύναμη του μυαλού τους για να επινοήσουν σατανικά σχέδια».

Αν και αυτό το ζώδιο μπορεί να φαίνεται γλυκό και αθώο με την πρώτη ματιά, μπορεί να κρύβει κάτι ύπουλο.

Τα «διαβολικά» ζώδια με σειρά κατάταξης 

  1. Σκορπιός
  2. Λέων
  3. Παρθένος
  4. Κριός
  5. Ταύρος
  6. Αιγόκερως
  7. Υδροχόος
  8. Δίδυμοι
  9. Καρκίνος
  10. Τοξότης
  11. Ιχθύες
  12. Ζυγός

Πηγή: enikos.gr