Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

22 Δεκ. 2023, 12:03

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Ερμή μπορεί να σε παρακινήσει να αναθεωρήσεις πρόσφατες ιδέες, έργα ή αποφάσεις, ιδιαίτερα για επαγγελματικά ή μακροπρόθεσμα ζητήματα της πορείας ζωής σου. Φιλοδοξίες, σταδιοδρομία, ευθύνες ή ζητήματα φήμης μπορεί να είναι στο επίκεντρο με τον Ήλιο να έρχεται μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 10ο οίκο σου. Αρχίζεις να προσεγγίζεις την κατεύθυνση της ζωής και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου με νέους τρόπους που μπορεί να είναι καρποί, οδηγώντας σε σημαντικές νέες ιδέες.

Ταύρος

Μπορείς να δεις τα πράγματα με νέους τρόπους με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα. Επίσης με τη Σελήνη και το Δία να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο σου, η επιθυμία σου να εκφραστείς ή να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και συναρπαστικό είναι έντονη. Οι σκέψεις μπορούν να στραφούν στο παρελθόν ή σε πρόσφατες αποφάσεις και σχέδια και η νέα σου άποψη για μια κατάσταση είναι χρήσιμη. Οι συζητήσεις που κάνεις τώρα μπορεί να είναι εμπνευσμένες και διαφωτιστικές.

Δίδυμοι

Μπορείς να επωφεληθείς από την εργασία στο παρασκήνιο, τις προσπάθειες προετοιμασίας και την οικοδόμηση εσωτερικής δύναμης σήμερα. Η άνεση με τον εαυτό σου και τα όρια σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο και μπορεί να είναι ικανοποιητική. Η δύναμη έρχεται από μέσα αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν μερικές φορές νιώθεις ότι είσαι λίγο εύθραυστη συναισθηματικά. Η νέα γνώση για μια παλιά σχέση ή το δικό σου ψυχισμό μπορεί να είναι διαφωτιστική και αρκετά χρήσιμη. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 8ο οίκο σου καθιστώντας τον έναν ισχυρό χρόνο για να εμβαθύνεις στα συναισθήματα και τις οικείες σκέψεις σου.

Καρκίνος

Βλέπεις νέα στρώματα μιας κατάστασης σήμερα, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή. Βλέπεις διαφορετικά ένα θέμα ή ένα άτομο από το παρελθόν και ο φωτισμός μιας σχέσης μπορεί να είναι πιο σημαντικός. Δε θα έχεις όλα τα γεγονότα ή τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή είναι η στιγμή για κάποια χρήσιμη επανεξέταση των θεμάτων. Το να βλέπεις και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης συμβάλλει στην ολοκλήρωση της σκέψης σου, οδηγώντας τελικά στις καλύτερες αποφάσεις.

Λέων

Η άνεση σου με το ρόλο ή τις ευθύνες σου ακτινοβολεί όμορφα προς τα έξω σήμερα. Επίσης αντιμετωπίζεις τα προβλήματα από διαφορετική οπτική γωνία, καθώς ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Είναι μια χρήσιμη διαδικασία καθώς βλέπεις μερικές από τις λεπτομέρειες της ζωής σου που προηγουμένως έχασες. Η απόκτηση ουσιαστικής εικόνας για μια εργασία, αγγαρεία ή ένα θέμα υγείας μπορεί να είναι ισχυρή. Οι ιδέες που σκέφτεσαι τώρα μπορεί να έχουν μεγαλύτερη σημασία αργότερα.

Παρθένος

Οι ενέργειες του σήμερα σε παρακινούν να εκφραστείς με νέους τρόπους που είναι μη παραδοσιακοί αλλά πολύ ικανοποιητικοί. Η επανεξέταση των ιδεών του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσει σε νέες μεθόδους που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές τους επόμενους μήνες. Οι σημερινές συζητήσεις ή οι ιδέες μπορούν να χρησιμεύσουν ως σημαντικά σημεία καμπής. Η στάση σου σχετικά με τη μελλοντική ανάπτυξη και βελτίωση εξελίσσετε καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή. Κάποιος από το παρελθόν σου θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά ή ένα παλιό πρόβλημα φαίνεται τελείως διαφορετικό.

Ζυγός

Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 4ο οίκο σου και θέλεις να κατανοήσεις τα πράγματα από το παρελθόν. Η τάση είναι να κοιτάμε πίσω, να αναλύουμε και να ξανασκεφτούμε. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις κάποια εξερεύνηση, καθώς οι ιδέες που προκύπτουν από τις σημερινές σκέψεις και επικοινωνίες μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμη σημασία. Μπορεί να αποκτήσεις μια νέα κατανόηση ενός παρελθόντος, ενός σπιτιού ή μιας οικογενειακής υπόθεσης. Είναι μια καλή μέρα για να λύσεις ένα πρόβλημα μέσα από μια συζήτηση με κάποιον που εμπιστεύεσαι.

Σκορπιός

Έχεις την τάση να προσελκύεις χαρούμενες και υποστηρικτικές καταστάσεις στη ζωή σου σήμερα. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται μπορεί να αναβιώσεις ένα παρελθόν του ενδιαφέροντος σου ή να δεις ένα τρέχον υπό νέο πρίσμα. Μπορεί να υπάρξουν χρήσιμες συζητήσεις και συλλογισμοί που να αποδίδουν δυνατά. Οι ιδέες που δημιουργούνται τώρα ειδικά για τη μάθηση, τα προσωπικά ενδιαφέροντα, την επικοινωνία, τους γείτονες, τις διασυνδέσεις και τα αδέλφια μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να παρατηρήσεις, να πάρεις μια αίσθηση για ένα θέμα και να κρατήσεις σημειώσεις.

Τοξότης

Μπορεί να νιώσεις ιδιαίτερα καλά με τις προσπάθειες αυτοβελτίωσης σήμερα. Έχεις μια ματιά για το τι πρέπει να αλλάξει για να γίνει η καθημερινότητα σου πιο αποτελεσματική και ικανοποιητική. Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν επίσης να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, ιδιαίτερα όσον αφορά τα χρήματα ή τα πρακτικά θέματα. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των χρημάτων, των επιχειρήσεων, των τιμαλφών, των ταλέντων και των προσωπικών σου αγαθών σήμερα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις ιδέες που έρχονται τώρα.

Αιγόκερως

Βλέπεις τα προβλήματα με νέους τρόπους σήμερα, με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ενώνονται στο ζώδιο σου. Σίγουρα θα καταλήξεις σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα και ιδέες καθώς κάνεις ένα απολογισμό των πρόσφατων γεγονότων και αντλείς ιδέες από το παρελθόν. Επιδίωξε να καθαρίσεις την ψυχική ακαταστασία για να κάνεις χώρο στο μυαλό σου για θετικές σχέσεις και νέες ιδέες. Οι παρατηρήσεις που γίνονται τώρα μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές και μακροπρόθεσμες βελτιώσεις. Μπορεί να αξίζει τον κόπο να εξετάσεις ιδέες για να κάνεις αλλαγές που σου δίνουν ένα ισχυρότερο αίσθημα ευεξίας.

Υδροχόος

Η σημερινή Σελήνη αναδεικνύει μια χαρούμενη ανάγκη να φωλιάσεις. Είναι εύκολο να απολαύσεις οικιακές, ήσυχες ή εσωτερικές ανέσεις. Πιθανότατα θα θέλεις να κακομάθεις ή να περιποιηθείς λίγο τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν επίσης να προκαλέσουν σημαντικές νέες γνώσεις για τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το παρελθόν ή ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα. Καθώς ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 12ο οίκο σου, λαμβάνεις ενδιαφέρουσες ενδείξεις από τις εντυπώσεις και τα όνειρα σου.

Ιχθύες

Η ζεστασιά στις αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να εμφανιστεί έντονα σήμερα και είσαι σε καλή κατάσταση για διδασκαλία και μάθηση. Η ιδέες και η ευγένεια σου προσελκύουν τους άλλους. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συναντώνται στον τομέα των κοινωνικών συνδέσεων, των ονείρων και των ελπίδων σου σήμερα προκαλώντας κάποιες επανεξετάσεις. Σημαντικές σκέψεις, ειδήσεις ή συζητήσεις σου δίνουν νέα εικόνα για πρόσφατα γεγονότα, αποφάσεις ή προβλήματα και αυτά είναι σήμερα διαφωτιστικά. Είναι πιθανό να σχετίζονται με φίλους, έργα και σχέσεις με αυτή τη διέλευση που συμβαίνει στον κοινωνικό σου τομέα.

.tlife.