Φεγγάρι των Λουλουδιών: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο - Δραματικές αλλαγές, ευχάριστες εξελίξεις

20 Μαίου 2024, 17:15

Φεγγάρι των Λουλουδιών: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο - Δραματικές αλλαγές, ευχάριστες εξελίξεις

Η Πανσέληνος του Μαΐου, ή αλλιώς το φεγγάρι των λουλουδιών θα είναι μια πανσέληνος στον Τοξότη, το ένατο ζώδιο στον τροχό και στον ίδιο άξονα με το ζώδιο του Αέρα, τον Δίδυμο.

Τόσο ο Τοξότης όσο και ο Δίδυμος «κυβερνούν τις επικοινωνίες», καθώς και τις «προσωπικές και επαγγελματικές μας συνδέσεις».

Ο αστρολόγος Kyle Thomas, λέει στο People πως με την πανσέληνο αυτή, την πανσέληνο των λουλουδιών, ενθαρρυνόμαστε να κυνηγήσουμε την περιπέτεια και να μάθουμε πώς σχετιζόμαστε με τους άλλους.

Η πανσέληνος του Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί στις 23 του μηνός, θα φέρει αυξημένα συναισθήματα, παρορμητική συμπεριφορά και δραματικά γεγονότα σε κάθε ζώδιο, 4 όμως είναι εκείνα που θα δουν μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά τους.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από το Φεγγάρι των Λουλουδιών

Τοξότης

Θα νιώσετε ότι όλα τα μάτια είναι πάνω σας. «Ένας σημαντικός προσωπικός ή επαγγελματικός στόχος τον οποίο είχατε βάλει στο μυαλό σας από καιρό θα μπορούσε τώρα να γίνει πραγματικότητα, λέει ο αστρολόγος. «Θα εκτοξευτείς ιδιαίτερα», λέει ο αστρολόγος και συνεχίζει «βεβαιώσου ότι διεκδικείς τον εαυτό σου και την κυριαρχία σου, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι επιθυμείς και πώς θα ήθελες να προχωρήσεις».

Δίδυμος

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια στις σχέσεις σας. Ο αστρολόγος Kyle Thomas, λέει στο People ότι αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας «φέρει πιο κοντά» και να επιτρέψει περισσότερη συνεργασία και ευτυχία. «Η μετακόμιση, οι υποσχέσεις, ο αρραβώνας ή ακόμα και ο γάμος θα μπορούσαν να είναι προς συζήτηση», προσθέτει.

Παρθένος

Ο Thomas λέει ότι «η συναισθηματική σταθερότητα και η ασφάλεια είναι σημαντικά θέματα» Παρθένε. Στην πραγματικότητα ο αστρολόγος λέει ότι μπορεί επίσης να είστε «αρκετά στοχαστικοί» για το παρελθόν σας πρέπει όμως να εστιάσετε στο μέλλον. Δεν αποκλείεται μια σημαντική αλλαγή γύρω από την οικιακή ζωή, το σπίτι ή την οικογένειά σας να αλλάξει τις ισορροπίες σας, πάντα όμως προς το καλό. Αυτό μπορεί να είναι «επιθυμία» μετακόμισης, ανακαίνισης ή αλλαγής δουλειάς.

Ιχθύς

Οι δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης είναι εδώ! Ο Thomas λέει ότι «μπορεί να λάβετε κάποια αναγνώριση για το έργο σας και τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα. Μια νέα προσφορά εργασίας ή μια προαγωγή μπορεί τώρα να σας γεμίσει με υπερηφάνεια, ωστόσο, εάν δεν είστε στη σωστή δουλειά, ο αστρολόγος λέει ότι «μπορεί γρήγορα να το συνειδητοποιήσετε και να πρέπει να στραφείτε σε μια νέα κατεύθυνση.

Πηγή: bovary.gr