Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου: Λέοντες, ίσως λάβετε ένα απρόσμενο δώρο

29 Μαίου 2024, 08:56

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου: Λέοντες, ίσως λάβετε ένα απρόσμενο δώρο

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός
Νιώθεις συναισθηματικά μπλοκαρισμένος/η; Μερικές φορές, ένας καλός υπνάκος είναι αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις έτοιμος/η για την ημέρα. Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο της πνευματικότητας. Συνδέσου με την ανώτερη δύναμή σου μέσα από την προσευχή, τον διαλογισμό και τη γραφή. Δοκίμασε πράγματα που σε βοηθούν να νιώσεις συνδεδεμένος/η με τη φύση, όπως η κηπουρική ή η ακρόαση κλασικής μουσικής. Βάλε χαλαρωτική μουσική να παίζει στο παρασκήνιο όποτε μπορείς και πιες ένα φλιτζάνι τσάι για να ενισχύσεις την αίσθηση ηρεμίας σου.

 Ταύρος
Μερικές συνεργασίες μπορεί να δείχνουν σημάδια αποστασιοποίησης, πράγμα που θα έπρεπε να είναι απολύτως αποδεκτό για εσάς, αν ήδη ένιωθες πως η σχέση αυτή δεν ήταν αμοιβαία επωφελής. Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο των επαγγελματικών δικτύων και των φιλιών, και σύντομα θα συνδεθεί με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των κρυμμένων πραγμάτων. Η κατάσταση μπορεί να είναι θολή αυτή τη στιγμή, αλλά σύντομα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Δίδυμοι
Είσαι αυτό που φαντάζεσαι για τον εαυτό σου, και η δύναμη της διαίσθησης, του ενστίκτου και της φαντασίας είναι στα χέρια σου τις επόμενες μέρες. Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο της καριέρας και της κοινωνικής σου θέσης. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή να θέσετε έναν στόχο για το μέλλον. Ωστόσο, οι προθέσεις από μόνες τους δεν αρκούν για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς στη ζωή. Χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Γράψε τα βήματά σου και προετοιμάσου να δραστηριοποιηθείς πιο έντονα στη μέση της εβδομάδας, όταν η Σελήνη θα εισέλθει στον Κριό.

Καρκίνος
Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείς, γιατί κάποιες γνώσεις έρχονται σε σένα παθητικά. Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο της ανώτερης εκπαίδευσης και των προσωπικών φιλοσοφιών. Τι επιλέγεις να βλέπεις κάθε μέρα; Σε εμπνέουν αυτά που καταναλώνεις και σε ωθούν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Περιόρισε την αρνητικότητα των social media και δημιούργησε φίλτρα για να αποφεύγεις μηνύματα που δεν είναι καλό να βλέπεις καθημερινά.

Λέων
Μην περιμένεις, απλά ανάλαβε δράση! Είναι εκπληκτικό πώς το σύμπαν ανταποκρίνεται στις εντολές σου όταν χρειάζεσαι κάτι. Έτσι, όταν η Σελήνη εισέλθει στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο των κοινών πόρων, μπορεί να λάβεις ένα απρόσμενο δώρο. Ίσως να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι ή επιθυμείς. Είναι ωραίο να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να στείλουμε μηνύματα στο σύμπαν και να ακουγόμαστε, αλλά μην περιορίζεσαι. Η καλή τύχη ακολουθεί εκείνους που την επιδιώκουν, οπότε ρώτα τριγύρω. Αναζήτησε λύσεις. Δείξε πως είσαι έτοιμος/η να διαχειριστείς με σοφία τους πόρους που σου χαρίζονται.

 
Παρθένος
Ίσως χρειαστεί να τερματίσεις κάποιες υποσχέσεις που έδωσες, γιατί δεν είναι πια αυτό που περίμενες. Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο των δεσμεύσεων, και αυτό ίσως σχετίζεται με πνευματικούς δεσμούς που έχεις δημιουργήσει σε σχέσεις που στην αρχή έδειχναν ωφέλιμες αλλά κατέληξαν να σε βαραίνουν συναισθηματικά. Η σιωπή μπορεί να είναι χρυσός, και όσο οδυνηρό κι αν είναι να αποχαιρετήσεις κάποιον, βρες ένα υποστηρικτικό σύστημα για να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις. Πήγαινέ το βήμα-βήμα, καθώς αυτή η Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει αρχικά αβεβαιότητα, αλλά στη συνέχεια θα σου δώσει μεγαλύτερη κατανόηση και διαύγεια.

Ζυγός
Υπάρχει ένας αέρας σκοπιμότητας που σε διαπερνάει όλη μέρα. Ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που φαίνονται ασήμαντα ή περνούν απαρατήρητα από τους άλλους. Ωστόσο, κάτι σημαντικό συμβαίνει σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, φέρνοντάς σε πιο κοντά στον σκοπό της ζωής σου. Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο των καθημερινών συνηθειών. Μεγάλοι στοχαστές και κοινωνικοί παράγοντες αξιολογούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, και αν το κάνεις κι εσύ, θα ανακαλύψεις την αξία που έχει το καθετί για σένα. Σημείωσε στο μυαλό σου το πώς νιώθεις. Στόχευσε να κάνεις λιγότερα από αυτά που σου προκαλούν δυσφορία. Απομάκρυνε την αρνητική ενέργεια από τη ζωή σου και επιδίωξε περισσότερη χαρά.

Σκορπιός
Είναι μια υπέροχη μέρα να δημιουργήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και να γεμίσεις το σπίτι σου με ομορφιά, είτε μέσα από έργα τέχνης είτε μέσα από τη μουσική. Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο της δημιουργικότητας. Δες τους τοίχους του σπιτιού σου και σκέψου πώς θα μπορούσες να τους αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο. Θεώρησε όλο το σπίτι σου ως έναν καμβά που σε περιμένει να αφήσεις το δικό σου αποτύπωμα και να προσθέσεις την προσωπικότητά σου. Μπορείς να ξεκινήσεις με μικρά βήματα και να χτίσεις σιγά-σιγά, προσθέτοντας και από ένα χαριτωμένο αντικείμενο κάθε φορά. Είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφθείς καταστήματα με μεταχειρισμένα αντικείμενα ή να αναζητήσεις εκπτώσεις σε καταστήματα με είδη σπιτιού.

Τοξότης
Είναι υπέροχο να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, και πολλοί άνθρωποι που δεν είναι συγγενείς εξ αίματος νιώθουν σαν οικογένεια για σένα. Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο της οικογένειας και του σπιτιού, οπότε γιατί να μην επικοινωνήσεις με την “παρέα της ψυχής” σου και να δείτε πώς μπορείτε να συναντηθείτε; Αν δεν μπορείτε να βρεθείτε από κοντά, προσπάθησε να δημιουργήσεις περισσότερες ευκαιρίες να μείνετε σε επαφή πέρα από το να στείλετε ένα αστείο βίντεο. Στείλε μηνύματα, ηχητικά μηνύματα ή πάρε τους τηλέφωνο για μια κανονική συζήτηση.

Αιγόκερως
Το ανθρώπινο μυαλό και πνεύμα είναι τόσο απίστευτα που μπορείς να νιώσεις πότε ένας φίλος σκέφτεται για σένα, ακόμα κι αν βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά. Η Σελήνη, που βρίσκεται σε μια πολύ πνευματική φάση, μπαίνει στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας. Σκέψου τι σημαίνει αν έχεις μια ξαφνική διαίσθηση ή έντονο προαίσθημα για έναν φίλο. Τηλεφώνησέ του εκείνη τη στιγμή ή κάνε του/της γνωστό ότι σκέφτεσαι γι’ αυτόν/ήν. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις; Στείλε του/της μια σκέψη αγάπης και φωτογραφίες. Μπορεί να αντιληφθεί κάτι πέρα από αυτό που γνωρίζετε εκείνη τη στιγμή.

Υδροχόος
Τα χρήματα έχουν μια δική τους ενέργεια, και μπορείς να την προσελκύσεις ή να την απομακρύνεις, συχνά ανάλογα με το πώς νιώθεις. Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο των χρημάτων, οπότε αυτή την εβδομάδα σκέψου τη σχέση σου με το εισόδημα και τα οικονομικά σου. Έχεις θετικά συναισθήματα για τα χρήματα; Μήπως έχεις αρνητικές πεποιθήσεις για το πώς να τα αποκτήσεις ή πώς λειτουργούν; Ενημερώσου με κάθε πιθανό τρόπο ή ζήτα τη βοήθεια κάποιου οικονομικού συμβούλου για να διευρύνεις τον τρόπο σκέψης σου σε αυτόν τον τομέα.

Ιχθύες
Ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή. Στην πραγματικότητα, η ωριμότητα μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα όταν ελπίζεις να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο ζωής. Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, στον ηλιακό σου οίκο της προσωπικής ανάπτυξης. Θέσε ψηλά τους στόχους σου για το μέλλον. Επιδίωξε το μεγαλείο σου. Σκέψου το πιο σημαντικό πράγμα που θα ήθελες να πετύχεις φέτος και γενικότερα στη ζωή σου. Δεσμεύσου γι’ αυτό. Αν χρειάζεσαι να προσλάβεις έναν μέντορα ή κάποιον να σε καθοδηγήσει για να φτάσεις στο όνειρό σου, κλείσε δωρεάν διαβουλεύσεις (πολλοί τις προσφέρουν) και ξεκίνα το εκπληκτικό σου ταξίδι.

.enikos