Ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

27 Ιουλ. 2018 - 08:39 | Συμβαίνει γύρω μας
Ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

Με τον πιο τραγικό τρόπο τρόπο έπεσε η αυλαία της αγωνιώδης αναζήτησης του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη. Η σορός του ταυτοποιήθηκε, μέσω DNA, το πρωί της Παρασκευής (27.07.2018), όταν κλήθηκε να μεταβεί στο νεκροτομείο στο Γουδί, όπου μεταφέρονται οι σοροί των θυμάτων από τη φωτιά στην Αττική, ο αδερφός του, Κώστας.

Ο Κώστας Τουρναβίτης δεν είχε σταματήσει εδώ και πέντε μέρες να αναζητά τον αδερφό του και τη νύφη του. Το ζευγάρι έμενε μόνιμα στο Μάτι και το μοιραίο απόγευμα είχε προσπαθήσει να ξεφύγει από την πύρινη λαίλαπα. Είχαν μαζί τους ένα από τα σκυλιά τους, το οποίο βρέθηκε στην παραλία στο Μάτι και γι’ αυτό οι έρευνες του Κώστα Τουρναβίτη είχαν επικεντρωθεί στη θάλασσα.
Ο Δημήτρης Τουρναβίτης

Το πρωί της Παρασκευής, οι έρευνες συνεχίζονταν. Όταν έγινε το τηλεφώνημα από το νεκροτομείο. Ο Κώστας Τουρναβίτης ειδοποιήθηκε να μεταβεί εκεί. Η σορός του αδερφού του είχε ταυτοποιηθεί μέσω του DNA που είχε δώσει πριν μερικές μέρες. Έφτασε εκεί μαζί με έναν φίλο φίλο του. Έμαθε το τραγικό νέο συγκλονισμένος. «Ταυτοποιήθηκε η σορός του αδερφού μου. Για τη Χρύσα δεν ξέρουμε ακόμα» ήταν το μόνο που κατάφερε να πει