Επικαιρότητα:

Έλληνας τραγουδιστής και τηλεπαρουσιαστής ήταν δραπέτης φυλακών από το 2002

08 Απρ. 2019 - 12:10 | Συμβαίνει γύρω μας
Έλληνας τραγουδιστής και τηλεπαρουσιαστής ήταν δραπέτης φυλακών από το 2002

Τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού.  Ωστόσο, συγχρόνως ήταν δραπέτης των φυλακών κι αναζητείτο από την ΕΛΑΣ!

Η αστυνομία βρέθηκε ενώπιον μίας πρωτοφανούς περίπτωσης -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»- όταν μετά από ένα συνήθη έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας, ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν, ωστόσο, καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 επειδή είχε αποδράσει από τη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Ο εν λόγω καλλιτέχνης, μάλιστα, είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών, χωρίς κανείς αξιωματικός να αντιληφθεί ότι το πρόσωπο αυτό με τις εκατοντάδες τηλεοπτικές κι όχι μόνο εμφανίσεις ήταν δραπέτης πριν από 17 περίπου χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται «Το Βήμα»- είχε κατορθώσει να ξεγελάσει και ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. παρουσιαζόμενος ως δημοσιογράφος.

Ο 45χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς αν και μετά από πολυετή καθυστέρηση και αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Είχε συλληφθεί πρώτη φορά το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου, δηλώνοντας γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα, για να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του (σ.σ. με τα στοιχεία του υποτιθέμενου γιου του βουλευτή) . Με αυτόν τον τρόπο κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά μέχρι τη στιγμή που αποκαλύφθηκε και συνελήφθη.

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έκτοτε, έδινε συνεχώς το «παρών» στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα.