Kate Middleton - Meghan Markle: Η αλήθεια για τη σχέση τους είναι πολύ διαφορετική!

26 Ιουλ. 2019 - 07:25 | Συμβαίνει γύρω μας
Kate Middleton - Meghan Markle: Η αλήθεια για τη σχέση τους είναι πολύ διαφορετική!

Τη σχέση ανάμεσα στις δυο πιο δημοφιλείς Δούκισσες του βρετανικού παλατιού- Kate Middleton και Meghan Markle- έχει περιγράψει ο διεθνής τύπος με τους πιο γλαφυρούς τίτλους. Πολλοί πιστεύουν ότι η άφιξη της αμερικανίδας ηθοποιού στην οικογένεια έγινε η αφορμή για τη ρήξη ανάμεσα στους δυο Πρίγκιπες, William και Harry, ενώ στη διάρκεια του γάμου Markle – Harry τα ρεπορτάζ των βρετανικών μίντια περιέγραφαν περιστατικό που οι δυο γυναίκες ήρθαν σε σύγκρουση.

Η συνέχεια είναι γνωστή: τα δυο ζευγάρια χώρισαν τα «νοικοκυριά» τους με τη Meghan και τον Harry να μετακομίζουν στο Frogmore Cottage, να αποκτούν δικό τους λογαριασμό στο Instagram και να αποχωρούν από το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχαν συστήσει οι 4 τους.

Φυσικά, όλοι έχουν τα βλέμματά τους στραμμένα στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις των ζευγαριών, αλλά κυρίως των δυο γυναικών. Και καμία από αυτές, με πιο πρόσφατη αυτή στο Wimbledon, να προδίδει κάτι για τη ακανθώδη σχέση τους.

Όμως, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα του βρετανικού Hello!, η σχέση ανάμεσα στην Middleton και τη Markle είναι πολύ διαφορετική – και κυρίως, πολύ φυσιολογική – απ’ αυτή που νομίζουν όλοι.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο Δούκισσες όταν δεν κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, μιλάνε συχνά μεταξύ τους και ανταλλάσσουν μηνύματα. Όπως, εξάλλου, κάνουν όλες οι κουνιάδες! Το γεγονός, μάλιστα, ότι αυτή τη στιγμή είναι και οι δυο μαμάδες τις έφερε πιο κοντά.

«Η Kate υπήρξε πολύ υποστηρικτική με τη Meghan τις μέρες πριν από τη γέννηση του Archie, και παρά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για ρήξη, είναι οικογένεια και έχουν μια πραγματικά υπέροχη φιλία», αναφέρει η βασιλική συντάκτης Carolyn Durand στο Hello!

«Μιλάνε και ανταλλάσσουν μηνύματα τακτικά, έχουν πολλά κοινά και η Kate ήθελε να σιγουρευτεί ότι η Meghan θα νιώσει καλοδεχούμενη στην οικογένεια», προσθέτει η Durand.

Το αμερικάνικο People σε δικό του δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η σχέση της Kate Middleton και της Meghan Markle «δυναμώνει» και ότι στη πρόσφατη εμφάνισή τους στο Wimbledon ήταν πολύ «ευγενικές και γλυκές μεταξύ τους», σύμφωνα με πηγή. Μάλιστα, η Kate παρηγόρησε τη Meghan για την ήττα της φίλης της Serena Williams στον τελικό των γυναικών.

«Αυτό δείχνει μια θερμή σχέση ανάμεσα σ’ αυτές τις δυο γυναίκες που έχουν μωρά και είναι στην ίδια κατάσταση στη ζωή τους», σχολίασε η βασιλική σχολιαστής Victoria Arbiter στο People.

peoplegreece